Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nejspíš mi odešel diferák
-
- Kontaktovat uživatele:
Jedu si klidnou jízdou z Prahy a kousek od domova sem to z místa odhráb, jenže se to nechtělo odlepit a pořádně to zaškubalo. Od tý doby mi to vzádu hrozně rezonuje, když jedu volněj i když na to šlapu, venku je o určitě hodně slyšet, dost nepříjemný. Ale přitom to jezdí jako předtim. Oprava bude drahá co?? 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
mlátí uplně vzadu nebo spíš někde uprostřed?
měl jsem podobnou situaci - pokus o burnout se 4 cvalíkama na palubě a výsledek rezonující mlácení - ale spíš od spodku, od tunelu - byla to hardyna - 1500 nová + 2 hodiny výměna doma, šlo těžko povolit šrouby a kardanu se nechtělo dozadu a hlavně pak zpět
měl jsem podobnou situaci - pokus o burnout se 4 cvalíkama na palubě a výsledek rezonující mlácení - ale spíš od spodku, od tunelu - byla to hardyna - 1500 nová + 2 hodiny výměna doma, šlo těžko povolit šrouby a kardanu se nechtělo dozadu a hlavně pak zpět

no na aute s tim ted jezdim pri pusteni spojky byla takova tupa rana ale tlumena do kastle slo to zezadu a zjistili sme ze je urvany silenblok vzadu u diferakua cely difer se hejbal nahoru a dolu , nejlepe to poznas tak kdyz nekdo se bude divat na difer ty zatahnes rucku a budes poustet spojku do zaberu trosku prudcejs a druhy clovek se bude divat c obude delat difer.. zitra to jde na opravu, jeste sme zjistili spatna hardyna 

Diablo330Ci píše:No to asi bude dead jeste zkus z mista dat plnej rejd a pomalu se rozjizdet co to bude delat za bordel.Koupil bych na vrakaci a podle me tak 3000-5000kc za non samosvor diferak
Já mám 330dA a ted když jsem měl vypnutý rádio a rozjel jsem se pomalu s plným rejdem jak píšeš tak slyším takový hučení něco jako když máš zataženou ručku a zahoukaj pakny jemnej pronikavej zvuk a nedávno když jsem měl auto na zvedáku tak jsem sáhl na diferák a byl docela horkej

-
- Kontaktovat uživatele:
dargon píše:no na aute s tim ted jezdim pri pusteni spojky byla takova tupa rana ale tlumena do kastle slo to zezadu a zjistili sme ze je urvany silenblok vzadu u diferakua cely difer se hejbal nahoru a dolu , nejlepe to poznas tak kdyz nekdo se bude divat na difer ty zatahnes rucku a budes poustet spojku do zaberu trosku prudcejs a druhy clovek se bude divat c obude delat difer.. zitra to jde na opravu, jeste sme zjistili spatna hardyna
nejsem technik, ale sahat na ručku u zadokolu ?