P.S. Na toho kreténa, co ten debilní Torx i s tím absolutně nelogickým značením vymyslel, bych nejraději poslal pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou, aby jeho prdel zažila středověk

No když chceš vyklopit zadní třmeny kvůli destičkám. Drží ty čepy po kterých ten plovoucí třmen jezdí. Celej třmen je uchycenej normálníma šroubama se šestihranou hlavou. Mě jde o ty čepy na vyklopení. Jsou schovaný v té gumové krytce (prachovce)..MartyH píše:kde přesně ten torx máš. ja ho k rozebrání brzd na e3ž nepotřeboval. byl tam imbus
No, kdyby se mi neco takoveho stalo, tak uz bych se tu byt tebou nikdy neukazal.Fikop píše:Kuwa, ted jsem si to znovu přečetlFikop píše:Kup origo pač ten šroubek má divný tvar.(asi není normalizovaný) stál cca. 20kč v Horimex OL.dsvatos píše: Koupím klasický pevnostní imbusy a bude klid.Píšeš šroub na třmen, a já myslel šroubek na kotouč. Stydím se, takový omyl jse mi stal poprvé
![]()
![]()
Neboj, už POMALU MIZÍM....wacc píše:No, kdyby se mi neco takoveho stalo, tak uz bych se tu byt tebou nikdy neukazal.Fikop píše:Kuwa, ted jsem si to znovu přečetlFikop píše: Kup origo pač ten šroubek má divný tvar.(asi není normalizovaný) stál cca. 20kč v Horimex OL.Píšeš šroub na třmen, a já myslel šroubek na kotouč. Stydím se, takový omyl jse mi stal poprvé
![]()
![]()