Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výměna volantu - změna náby?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOHHy

#1 Příspěvek od BOHHy »

Ahoj .. možná už se to tu probíralo ale nenašel jsem.
Mohu koupit M-volant, který je z 735 z 92 roku .. na e36 bude jiná nába? jen chci vědět jestli do toho jít , abych z toho neměl víc starostí jak rodostí. Včetně zapojení bagu. Vůbec nevím jak se to dělá. Budu vděčný za rady .. díky pardi ;-) 8)
polly1

#2 Příspěvek od polly1 »

čau,já chtěl dávat M-kovej bez pytle do sedana,měl sem tam obyč čtyřramínko s pytlem a barevnou vrtulí..odpojil sem baterku,odšrouboval pytel,odpojil drátky,byl tam ještě nějakej krycí plastík,pak sem odšrouboval ten hlavní šroub,sundal volant a zjistil sem že sem v prdeli :lol: na tom volantu bylo ze spoda ještě takový plastový kolečko(sou v něm drátky k bagu...),k volantu chycený 3ma šroubkama,ale bohužel M-volant má ty dírky na šroubky dál od sebe..tak sem tam hodil zase volant a pytel nazpátek.....v coupé sem měl ,,shitsport´´ volant,byl fakt hroznej..sundal sem ho z náby,sundal nábu,tam bylo zase jiný černý plastový kolečko,ale naštěstí už to správný..přišrouboval sem ho na volant,volant nasadil,zašrouboval šroub,nasadil ,,klakson,, a klid :wink: tohle je moje zkušenost s volantama :lol:
BOHHy

#3 Příspěvek od BOHHy »

polly1 píše:čau,já chtěl dávat M-kovej bez pytle do sedana,měl sem tam obyč čtyřramínko s pytlem a barevnou vrtulí..odpojil sem baterku,odšrouboval pytel,odpojil drátky,byl tam ještě nějakej krycí plastík,pak sem odšrouboval ten hlavní šroub,sundal volant a zjistil sem že sem v prdeli :lol: na tom volantu bylo ze spoda ještě takový plastový kolečko(sou v něm drátky k bagu...),k volantu chycený 3ma šroubkama,ale bohužel M-volant má ty dírky na šroubky dál od sebe..tak sem tam hodil zase volant a pytel nazpátek.....v coupé sem měl ,,shitsport´´ volant,byl fakt hroznej..sundal sem ho z náby,sundal nábu,tam bylo zase jiný černý plastový kolečko,ale naštěstí už to správný..přišrouboval sem ho na volant,volant nasadil,zašrouboval šroub,nasadil ,,klakson,, a klid :wink: tohle je moje zkušenost s volantama :lol:
No jak jsem tak na to koukal , tak moje zkušenost by byla asi podobná :-)) .
Asi se u tebe stavím :-)) preci jen v tom máš praxi vid :-)))
polly1

#4 Příspěvek od polly1 »

Odkud jsi? :D http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=32&fg=35 tady máš volanty na 7er,mam ten 5tej od shora,jenom nevim jestli je na 3er a na 7er stejnej tisícihran,to by musel poradit někdo zkušenější...co tam máš teď za volant?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Nebude pasovat "tisícihran"...

Co jsem už otestoval, mezi modely 6-e24, 3-e30, 7-e32, 5-e34 se dají volanty libovolně prohazovat.

e36 má jiný tisícihran, takže z výše uvedených modelů tam volant nedostaneš :/
polly1

#6 Příspěvek od polly1 »

aha tak děkuju i za bohhyho :) a mezi e36 e39 e38 se prohodit daj?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

To jsem zatím nezkoušel :? e36-e38-e39
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bohhy »

Jak je mozny ze zde mouzou bejt stejny nicky, jen jina velikost pisma. :D
BOHHy

#9 Příspěvek od BOHHy »

Bohhy píše:Jak je mozny ze zde mouzou bejt stejny nicky, jen jina velikost pisma. :D
To sis všiml až teď :-) ... já jsem všude Bohhy a kde to nejde tak se nalágruju jako BOHHy ... Já už mám ten nick 14 let a ty ? :-)
BOHHy

#10 Příspěvek od BOHHy »

Tak jinak .. sháním 3-ramínko s bagem na e36 ... víte o něčem? dík
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Bohhy »

BOHHy píše:
Bohhy píše:Jak je mozny ze zde mouzou bejt stejny nicky, jen jina velikost pisma. :D
To sis všiml až teď :-) ... já jsem všude Bohhy a kde to nejde tak se nalágruju jako BOHHy ... Já už mám ten nick 14 let a ty ? :-)
Sem si toho tady vsimnul az ted, teda spis po tom co mi na ICQ nekdo pise ze prodavam 16ky kola na bawora a ja ze to je jinej bohhy :-D
A tady na foru to mam asi jenom tri roky,ale jinak pouzivam uz od ty doby co existuje net (jeste za dob vytaceneho 28,8kb pripojeni) :-D
Odpovědět