Mohu koupit M-volant, který je z 735 z 92 roku .. na e36 bude jiná nába? jen chci vědět jestli do toho jít , abych z toho neměl víc starostí jak rodostí. Včetně zapojení bagu. Vůbec nevím jak se to dělá. Budu vděčný za rady .. díky pardi

No jak jsem tak na to koukal , tak moje zkušenost by byla asi podobnápolly1 píše:čau,já chtěl dávat M-kovej bez pytle do sedana,měl sem tam obyč čtyřramínko s pytlem a barevnou vrtulí..odpojil sem baterku,odšrouboval pytel,odpojil drátky,byl tam ještě nějakej krycí plastík,pak sem odšrouboval ten hlavní šroub,sundal volant a zjistil sem že sem v prdelina tom volantu bylo ze spoda ještě takový plastový kolečko(sou v něm drátky k bagu...),k volantu chycený 3ma šroubkama,ale bohužel M-volant má ty dírky na šroubky dál od sebe..tak sem tam hodil zase volant a pytel nazpátek.....v coupé sem měl ,,shitsport´´ volant,byl fakt hroznej..sundal sem ho z náby,sundal nábu,tam bylo zase jiný černý plastový kolečko,ale naštěstí už to správný..přišrouboval sem ho na volant,volant nasadil,zašrouboval šroub,nasadil ,,klakson,, a klid
tohle je moje zkušenost s volantama
Sem si toho tady vsimnul az ted, teda spis po tom co mi na ICQ nekdo pise ze prodavam 16ky kola na bawora a ja ze to je jinej bohhyBOHHy píše:To sis všiml až teďBohhy píše:Jak je mozny ze zde mouzou bejt stejny nicky, jen jina velikost pisma.... já jsem všude Bohhy a kde to nejde tak se nalágruju jako BOHHy ... Já už mám ten nick 14 let a ty ?