Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kolísá volnoběh
Prosim, poril by nekdo. Mam E36 320i rok 91 a na volnobeh mi litaji otacky mezi 1000 a cca 200 nekdy spadnou az k nule a rozsviti se kontrolky. nekdy chcipne uplne. za jizdy celkem v pohode, ale nekdy kdyz jedu nejakou chvily na stejnych otackach, tak je citit nepravidelny chod motoru. Podle blikaciho kodu to pise jen lambda sondu, a taky to dost papa, ale jak jsem se zde na foru docetl to je celkem normalni, tak i zvykam.
myslite, ze to bude opravdu lambda sonda?
Dekuji predem za rady.
myslite, ze to bude opravdu lambda sonda?
Dekuji predem za rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tendle problém sem měl na předešlém autě.Nebylo to BMW ale někdy mě z ničeho nic chcíplo auto.Byla to pulzní jednotka v rozdělovači.Vysrala se mě tam celkem 2x ze 5 let.Byl to automat takže to byl docela problém že to někdy chcípalo i za jízdy když sem dal nohu s plynu.A když to zrovna blblo tak sem musel stát na plynu abych měl cca 1500otáček a nechcíplo mě to a pak to třeba zase 50km neblblo.
Ale třeba je todle něco jinýho.
Ale třeba je todle něco jinýho.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sry, ze se do toho takhle vmesuju, ale mam problem podobny a to kdyz je ano chladnejc = tudiz studenka motor ... ale k tomu mi jeste cuka pod plynem pri rozjezdu a na dvokjku atky ... jaxe to vykrouti na urcity itacky, cuka mi to jak zacatecnikovi ... ovsem neni to problem mezi pedalem a volantem, v tom mam jistotu
Za pripadne rady predem diky 

-
Petta píše:Sry, ze se do toho takhle vmesuju, ale mam problem podobny a to kdyz je ano chladnejc = tudiz studenka motor ... ale k tomu mi jeste cuka pod plynem pri rozjezdu a na dvokjku atky ... jaxe to vykrouti na urcity itacky, cuka mi to jak zacatecnikovi ... ovsem neni to problem mezi pedalem a volantem, v tom mam jistotuZa pripadne rady predem diky
Hele přesně tohle jsem měl taky a bylo to spuchřelý koleno od vzduchového filtru, takže to nasávalo vzduch. Tak se na to mrkni
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja v nem mam v tom zahybu diru jako prase ... musim ho vymenit ... jen sem chtela vedet, jestli to nemuze byt jeste neco dalsiho
)) Ale doufam, ze to bude jen tahle "kravina"
Pac uz tedka je na tom aute takovy prace, ze mi na to nebude stacit trimesicni vyplata
))))) Holt puntickari to maj tezky a drahy
Kazdopadne diky za potvrzeni me domenky a kdyby se to vymenou nezlepsilo, urcite s tim jeste budu prudit 

-
Petta píše:Ja v nem mam v tom zahybu diru jako prase ... musim ho vymenit ... jen sem chtela vedet, jestli to nemuze byt jeste neco dalsiho)) Ale doufam, ze to bude jen tahle "kravina"
Pac uz tedka je na tom aute takovy prace, ze mi na to nebude stacit trimesicni vyplata
))))) Holt puntickari to maj tezky a drahy
Kazdopadne diky za potvrzeni me domenky a kdyby se to vymenou nezlepsilo, urcite s tim jeste budu prudit
To je ono !