Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
airbag spolujezdce
-
- Klubové ID: 886
jako že kdybych tam chtěl dát autosedačku tak rozeberu sicnu a odpojím to čidlo? Tose tak normálně dělá nebo je to jen teorie. Nechtěl bych mít svíště rozmázlí po celém autěSpajky píše:Já mám pod sedačkou spolujezdce cosi...asi to váhový čídlo,když se vyndavá sedačka,musí se rozpojit,když to rozpojí,tak se stane co?Se bag deaktivuje,ne? Nebo to s airbagem nemá souvislost?

-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
No já se jen ptám,jistě to nevim,ale příde mi to logický...podle mě to bude to čídlo,jiný kabely ze sedačky nevedou a jak by jinak bag věděl o tom stli je sedačka zatížená bo ne...a když to rozpojíš,tak se třeba bag deaktivuje,ale nevim,jen mě to napadlo,tak se ptámjezda píše:jako že kdybych tam chtěl dát autosedačku tak rozeberu sicnu a odpojím to čidlo? Tose tak normálně dělá nebo je to jen teorie. Nechtěl bych mít svíště rozmázlí po celém autěSpajky píše:Já mám pod sedačkou spolujezdce cosi...asi to váhový čídlo,když se vyndavá sedačka,musí se rozpojit,když to rozpojí,tak se stane co?Se bag deaktivuje,ne? Nebo to s airbagem nemá souvislost?

-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
No nejradši jezdim sám,jistě,ale myslel,že prostě rozebereš kaslík,je to asi 8 šroubů,vyndáš a mrkneš stli tam někde nejni konektor na bag jako je ve volantu.Vypojíš a budeš vozit dítkojezda píše:takže tam vozíš lidi co nemáš rád?

-
- Klubové ID: 1145
- Kontaktovat uživatele:
pokud vím tak kromě toho že se rozsvítí kontrolka bagu, tak v případě havárie vystřelí VŠECHNY bagy, řešilo se to tu v jiném tématu snad před měsícem: rozsvícená kontrolka ani vypojené čidlo neznamenají že by se systém airbagu odpojil a přestal fungovatSpajky píše:Co to udělá když se to rozpojí ale nevim

na předním skle bys měl mít samolepku která jasně říká že dítě nemá na sedadle spolujezdce co dělat