Kozoun píše:Čau Majore,
velice zajímavé téma, pročet jsem ho celý a leccos to objasnilo. Nicméně bych tě poprosil o jednoznačnou odpověď na tuto otázku.
Mám E38 744i steptronic. Půjde do ní vstřik LPG, takže to ber, jako by tam už bylo.
Jaký olej do motoru, steptronicu a diferáku. Dosud byl v motoru 10W-40 polosyntetika, nevím jaké značky. Pokusím se zjistit od předchozího majitele. Převodovka a diferák nevim.
Brzdovka asi DOT IV a Fridex prostě pro hliníkový motory. Do serva můžu asi nalejt to samý, co do automatu, ne?
Jinak bych od tebe odebral nějaké ty kvalitnější ARAL oleje, tak napiš, co všechno můžeš dodat a ceny. Pokud byste se někdo chtěl složit na soudek toho převodovýho ATF, tak já bych do toho šel.
Díky
Ahoj, pokračuj dále s SAE 10W-40, popřípadě doporučuji SAE 5W-40. Můžeš mít ode mne celý sortiment ARALu v různých baleních. Kluci tu ode mne berou hodně ARAL High Tronic 5W-40 za 220Kč/litr. Pokud něco budeš chtít, tak mailem či přes SZ
Do automatu pouze plně syntetický olej dle specifikace GM Dexron IID například ARAL ATF E-S, do serva můžeš dát klasický minerál dle GM Dexron IID či IIIF, např. ARAL ATF 22 nebo ATF 55, popřípadě i ten ATF E-S. Ta syntetika je ale dvakrát dražší. Brzdovka a nemrzka je OK. Výměnné lhůty motoráku, při provozu na plyn, sniž na 6-7tis. km.