Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

svíčky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
charlei

#1 Příspěvek od charlei »

Zdravim,jsem od víkendu štastným majitelem BMW E46 320i a budu dělat výměnu oleje filtrů a svíček, a chtěl jsem se zeptat jaké se tam dávají,v bmw servisu mi doporučovaly jedině značku bosch ,prý ty NDK nejsou tak dobrý,může mi někdo poradit?
Jo a ještě je v tom motoru řemen nebo řetěz, motor má 110kw,ten slabší.
Díky za odpovědi.
droban
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od droban »

ja nevim nekdo na Bosch nadava ja davam NGK nebo Denso a ma to retez :D
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fikop »

Já používám Beru a jsem spokojen.
davidj
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od davidj »

Gratuluji k autu :D a jak jsi se dozvěděl má to řetěz a NGK jsou podle mého soudu lepší, ale s Bosch taky neprohloupíš .
charlei

#5 Příspěvek od charlei »

moc díky za odpovědi,ještě se optám,bohužel to auto nemá klimatizaci :( ,je velký problém ji tam namontovat,třeba z nějakýho jinýho?A kolik by to asi stálo?Ted v těch vedrech je to fakt opruz.
KKaazz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od KKaazz »

hlavně udržovat svíčky čisté a tankovat kvalitu ne někde v jzd o 2kačky levněji :lol:
KKaazz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od KKaazz »

charlei píše:moc díky za odpovědi,ještě se optám,bohužel to auto nemá klimatizaci :( ,je velký problém ji tam namontovat,třeba z nějakýho jinýho?A kolik by to asi stálo?Ted v těch vedrech je to fakt opruz.

jezdi v autě v tílku 8)
fix
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od fix »

Když si vzpomenu jaká kosa nám byla v Egypte když jsme nastavili klimu na 30°C, tak ji ani nezapínám a říkám si že vlastně není moc teplo 8)
libaix

#9 Příspěvek od libaix »

zdarec,ja sem koupil pred tydnem E46,vymena me taky ceka,tak napis co si sehnal,jinak behem tydne uz mi jednou nesla klima,vcera mi zacal svitit airbag,a central de na 50%,takze muj sen o temer nekazovem BMW pomalu prcha,doufam ze to nebudu muset po mesici shodit se svahu kua
bmwfil

#10 Příspěvek od bmwfil »

libaix píše:zdarec,ja sem koupil pred tydnem E46,vymena me taky ceka,tak napis co si sehnal,jinak behem tydne uz mi jednou nesla klima,vcera mi zacal svitit airbag,a central de na 50%,takze muj sen o temer nekazovem BMW pomalu prcha,doufam ze to nebudu muset po mesici shodit se svahu kua

Zas jeden, co si myslel, že koupí nejlevnější e46, co najde a bude v nejlepším stavu... :roll: Pokud se pletu, tak sorry
libaix

#11 Příspěvek od libaix »

No nejlevnejsi nebyla,dovoz z nemecka,origo servis bmw,auticko je supr,ale behem 1 zydne 3 zavady neni normalni,mel sem mazdu 323F 3 roky a chtela jen benzin a vodu,tak asi tak.Obecne je znamo ze bmw jsou drzaky,ale asi uz to neni co to byvalo,nebo mam spatny kus kua,v kazdem pripade to tohoto auta se oplati investovat-je to proste bmw :D
charlei

#12 Příspěvek od charlei »

To já jsem s autem spokojený,všechno mi šlape jak má,jediná věc co mi na diagnostice našli je vadná váha vzduchu :( ,tak mě čeká výměna,neví někdo kde se dá koupit levně? V autokely jsem ji nenašel, třeba říkaly že bych ji mohl koupit z nějaké bouračky ale co myslíte má to cenu nebo je to blbost a dost riskantní.
droban
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od droban »

autekelly radsi nekupovat sou tam smecka ty vahy,no bud z bouracky skoro nesehnatelny nebo z Nemecka http://www.ebay.de jinak u nas cena kolem 6- 7tis za vahu vzduchu
charlei

#14 Příspěvek od charlei »

A kdybych si chtěl koupit tu váhu vzduchu u nás tak kde ji prodávají ? Nemůžu najít žádný obchod kde ji prodávaj,samozřejmě kromě originálu.
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od us-tim »

váha vzduchu...9500,- v Renocaru-minuly mesic jsem ji menil.
droban
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od droban »

vaha vzduchu nejlevnejsi u nas http://www.mjauto.cz ,musis zavolat origo bosch 5600 Kc jinak ELit nak 6800 KC a jinak na http://www.ebay.de tam je jeste levnejsi ale nevim jesi to bude original jinak kupovat vahu za 9 tis blbost kdyz ji maji jinde o 4 tis levnejsi a tu stejnou znacku,jinak Renocar tam taky nekdy kupuju dily ale je to predrazeny jak cyp a naposled sem tam menil jeden dil za druhej a rozdil byl 500Kc a ani mi je nevratili svinaci :D :D radsi se vzdy kouknu jinde a kdyz nic nenajdu tak jedine do Renocaru
Odpovědět