A jsou ty rozvody slyšet? Rachtá řetěz? Moje kára má najeto skoro to samý a je to šepot květin Pokud nejsou rozvody slyšet, tak to neřeš.. Tohle není řemen, tam se to měnit musí pravidelně. Řetězovej rozvod dle potřeby..
mam 325i E36, najeto 263tis, taky sem chtel delat rozvody, ptal sem se u BMW v budejkach ACRauto presne........
Bylo mi receno toto : BMW koncipovalo motor tak aby rozvodovy system vydrzel po celou dobu zivotnosti motoru........
Neni na to podle nich ani zadna rozvodova sada....
proste bezudrbovy rozvod, ackoliv se mi taky nechce verit ze by na to nikdo nemusel sahnout po celou dobu zivotnosti motoru
super rozvody se koupit daji zatim je to sepot ja sem si jen rikal jestli bych tim milackovi neudelal radost tak dik hle a jaky lijete olej vim ze to tu nekde je ale nejak nemam cas vtom hledat
arctic píše: super rozvody se koupit daji zatim je to sepot ja sem si jen rikal jestli bych tim milackovi neudelal radost tak dik hle a jaky lijete olej vim ze to tu nekde je ale nejak nemam cas vtom hledat
Miláčkovi asi spravíš najväčšiu radosť, keď sa do neho nebudeš vrtať... Tieto reťazové rozvody sú skutočne bezúdržbové a mali by vydržať toľko, čo celý motor... teda až na výnimky M40-tok a podobných, kde je remeň a treba ho meniť každých 40tis.km...
m.deejay píše:Když už se to probírá, ta se zeptám zda je řetěz u VŠECH motorů Bmw - benzin, nafta - rozdíly ?
Ako som písal, M40 (1,6i, 1,8i) mala remeň určite, tie staršie a novšie 4-valce neviem. Moje TD-čko má našťastie tiež reťaz, tak mám o starosť menej...