Cau, prosim VAs, muzete mi dat seznam nejaky vrakovisti na bmw v okoli Prahy nebo stredoceskeho kraje? Nechci vsechno kupovat z elitu nebo z Kelly.DIky moc
DAWE píše:Cau, prosim VAs, muzete mi dat seznam nejaky vrakovisti na bmw v okoli Prahy nebo stredoceskeho kraje? Nechci vsechno kupovat z elitu nebo z Kelly.DIky moc
kdyz sem jel za Tiranem tak sem se seknul a byl na vrakaci u jeho souseda....kdyz uz sem tam byl tak mi padnul do oka dil kterej mam prasklej...zjevne vubec nevedel co za nej chtit tak si rek o petibabu...po sleze jsem zjïstil ze novy stoji 270kc...od ty doby kupuju vse novy....
Njn, to se stava uplne bezne, ze na vrakaci nevedi, tak ti reknou, co je tak napadne. Ale hotl si to mas zjistit drive, nez to jde s kouput na vrakac, co to stoji novy. Na vrakaci za to chtej vetsinou tolik, co stoji novy dily..
Fantucci píše:jedno je Na Harfě, pak snad někde u Říčan a snad i na Kladně. Ale budou i další.... dá se to najít na netu...
To si děláš srandu ne? Ty blbečci co to tam maj chtěli za ořech zámku, kerej měl jeden klíč a ještě starej 3 000,- a dyž sem jim říkal, že mui dám 500,- tak jestli nejsem padlej. Originál nový i s kodem na přidělání klíčů a všecko nový stojí 970 Kč. Navíc dyž sem přišel tak slyšim z budky co tam maj: "je to červený BMW, ale fakt voňavka .... ".
Už bych na vrakáč nešel sou to zloději a podvodníci. Chajzli to sou.
Fantucci píše:jedno je Na Harfě, pak snad někde u Říčan a snad i na Kladně. Ale budou i další.... dá se to najít na netu...
To si děláš srandu ne? Ty blbečci co to tam maj chtěli za ořech zámku, kerej měl jeden klíč a ještě starej 3 000,- a dyž sem jim říkal, že mui dám 500,- tak jestli nejsem padlej. Originál nový i s kodem na přidělání klíčů a všecko nový stojí 970 Kč. Navíc dyž sem přišel tak slyšim z budky co tam maj: "je to červený BMW, ale fakt voňavka .... ".
ale já přeci neříkám jestli tam jsou dobří nebo špatní. jen říkám kde jsou vrakoviště. já s harfou taky nemám nejlepší (nejlevnější) zkušenosti.... ale zase mi poslali věci promptně na dobírku... nicméně pokud budu ještě někdy muset na vrákáč , tak vyzkouším jiný.
kdyz uz se tu bavite o vrakacich, nakolik je sehnatelna origo predni maska a blatnik na e36 coupe? samozrejme mam na mysli v peknym a neshnilym stavu...
paveld píše:kdyz uz se tu bavite o vrakacich, nakolik je sehnatelna origo predni maska a blatnik na e36 coupe? samozrejme mam na mysli v peknym a neshnilym stavu...
zatim neshanim, ale brzy budu shanet
koukni se do ETK kolik stojí nová tak asi za tolik bude i na vrakáči + - 100kč
hele předních masek je všude mrtě, čili tady problém není, ale já osobně bych koupil novou v Elitu kde vím že sedí na 100% před FA cca 1000,- po FA cca 1300,-
ale já přeci neříkám jestli tam jsou dobří nebo špatní. jen říkám kde jsou vrakoviště. já s harfou taky nemám nejlepší (nejlevnější) zkušenosti.... ale zase mi poslali věci promptně na dobírku... nicméně pokud budu ještě někdy muset na vrákáč , tak vyzkouším jiný.
Zato já to říkám .... Není kritika tebe ale těch troubelů co tam sou.
Slid píše:hele předních masek je všude mrtě, čili tady problém není, ale já osobně bych koupil novou v Elitu kde vím že sedí na 100% před FA cca 1000,- po FA cca 1300,-
Slid píše:hele předních masek je všude mrtě, čili tady problém není, ale já osobně bych koupil novou v Elitu kde vím že sedí na 100% před FA cca 1000,- po FA cca 1300,-
No me Fa maska z elitu na 100% nesedela
hmm já vím o 4 rech maskách a fakt vždy na 100%, za to z Kelly nesedí nikdy nic
Jo, to jde, dokonce nestoji moc...snad bude sedet. Diky za tip. A blatniky z Elitu nebo odnekud...ma s tim nekdo zkusenosti? Ted mam na aute neorigo, maska to samy (netusim jak tam jsou dlouho), ale prave zacinaji reznout. To bude spis o tom, jak se to nalakuje...co blatniky, sedi?