Zdravím pánové. Chci požádat o radu. Mám 318i, ale předělanou-mám v tom motor 1.8 is- auto šlape docela dobře. Jen mám jeden malej problémek. když je odstavím auto na den nebo dva tak přijdu a v pohodě nastartuji(starter uděla 2-3 otáčky a motor hned naskočí), ALE když auto stojí 5 a více dní potom musím točit starterem mnohem déle, motor naskočí na 3 válce a až po chvíly se chytne čtvrtý. Od výměny palivového filtru a svíček mám najeto asi 9000km. Auto mám rok a začalo to dělat až ted. Máte nápady na co kouknout?? Chci zkusit ted vyměnit znovu svíčky, i když ty by měly vydržet vic než 9tis. km, dále mi jeden kamarád radil vyměnit a zkontrolovat palivové hadice, že mi prý někde asi přisávají vzduch.
Jaký názory na to máte vy???
Díky za odpovědi Dejvak
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
318 is
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Není, pokud je někde malá nětesnost, tak tlak spadne, ale to by měla pumpa natlačit. Jinak momentálně řešim podobný problém. Když jsem jezdil denně, všechno v pořádku, od doby kdy s tim jezdí žena občas, tak taky občas vynechá válec. Docela jsem se lekl, když za mnou přiběhla a že ten motor nějak divně vrčí, jako chytnul se ale u mě to vyřeší nové svíčky, protože na ty předchozí už mam asi 30tis najetocastro píše:jestli z vstřikování třeba nějak nezmizí za delší čas benzín a pak mu víc trvá než se tam znova dostane..
Ale to mě jen tak ted napadlo, asi je to blbost.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!