Prosím o radu kde najdu relé el.ovládání šíbru v E36 r.1997, šíbr jde automaticky stáhnout i vyklopit bez držení tlačítka, ale pro zavření z obou poloh musím držet tlačítko.
Doufám že to takhle nefunguje normálně - to byste mě teda dostali
fix píše:Prosím o radu kde najdu relé el.ovládání šíbru v E36 r.1997, šíbr jde automaticky stáhnout i vyklopit bez držení tlačítka, ale pro zavření z obou poloh musím držet tlačítko.
Nooo...mně to tak taky funguje...ale na tlačítku mi ten "dvojstisk" funguje,ale i když ho zmáčknu,okno samo nezajede..
fix píše:Prosím o radu kde najdu relé el.ovládání šíbru v E36 r.1997, šíbr jde automaticky stáhnout i vyklopit bez držení tlačítka, ale pro zavření z obou poloh musím držet tlačítko.
95' má relátko hneď na motorčeku, v strechovici, tak skús pozrieť tam, možno aj '97 ho tam bude mať. Stačí dať dole ten kryt v ktorom je umiestnený ovládač.
95' má relátko hneď na motorčeku, v strechovici, tak skús pozrieť tam, možno aj '97 ho tam bude mať. Stačí dať dole ten kryt v ktorom je umiestnený ovládač.
kdyz sme u toho sibru!Mam taky mensi problem!nekdy mi to stahnout i zatahnout de a nekdy ne!Proste sednu do auta otevru okno a v pohode.A za chvili kdyz chci sibr zavrit tak ani tuk!No a po zastaveni tak za pul hodky zase de zavrit i otevrit jako by nic!Skousel sem hybat s kabelama ale nepomaha to!Fakt nevim!Je to e36ka 1994
Vlevo pod přístrojovou deskou je reléová destička a dole je relé K78 - relé komfortní el. výbavy, tak třeba ti to pomůže, jo je to ono, pod sloupkem řízení relé oken i střešního