Hledal jsem, ale nenašel... Chtěl bych M3 zrcátka ( prosím bez OT typu - má je každej) a potřeboval bych poradit případně kde koupit..? jestli někdo má, případně nějakej odkaz? A pak kolik "polů" mají origo el. zrcátka? Koukal jsem, že se prodávaji 3 a 4 pólové... Děkuji pánové
zero píše:Hledal jsem, ale nenašel... Chtěl bych M3 zrcátka ( prosím bez OT typu - má je každej) a potřeboval bych poradit případně kde koupit..? jestli někdo má, případně nějakej odkaz? A pak kolik "polů" mají origo el. zrcátka? Koukal jsem, že se prodávaji 3 a 4 pólové... Děkuji pánové
origo je origo pak ještě bacha zda jsou na coupe nebo saloon (touring), z tuning shopu vybírej pečlivě každé jsou jiné a je vnich prd vidět já osobně bych šel do origo!!!
Ano souhlasím, origo je origo, ale nějaké bitování na ebay nepobírám a kde jinde koupit... ty zrcátka z tuning shopu asi nebudou vyhřivané, že? a pak vůbec nepíšou, že je rozdíl mezi coupe a sedan
zero píše:Ano souhlasím, origo je origo, ale nějaké bitování na ebay nepobírám a kde jinde koupit... ty zrcátka z tuning shopu asi nebudou vyhřivané, že? a pak vůbec nepíšou, že je rozdíl mezi coupe a sedan
na těch tuning shopech maj všechny, vyhřívaný/nevyhřívaný, manuální/elektrický, 3pol/4pol. Všechno. A co nesedí na to si musíš koupit adaptér za dvě kila nebo tak nějak