Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Elektrika-pomoc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Leveler »

Spajky píše:Můžou mít ty kabely v kufru vliv na to,že pokud zamykám od řidiče,nezamkne se mi pal. nádrž? POkud zamknu od spolujezdce,tak se zamkne,ale nezamkne se zase řidič :? Ale to budou spíš nějaký relátka...jen mě to teĎ napadlo,když to tak čtu,proč by vedly dráty do kufru od zamykání nádrže :lol:
Čoveče todle bude asi něco jinýho.A když zamkneš dálkou?
Ale za podívaní na ty káble nic nedáš.Já sem taky netušil kolik káblu tam vede.Bylo jich tam dost.Ty káble mě udělali v alektrice pěknej zmatek viz ten článek co sem psal víše takže na to mrkni a třeba to tím vyřešíš.Je to rychlý a budeš hned vědět na čem seš:)
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Spajky »

Dálku nemám :? Kua,ale když já mám tu bužírku na tom absolutně nepokaženou,mi je líto jí rozřezat :? :lol:
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Leveler »

Spajky píše:Dálku nemám :? Kua,ale když já mám tu bužírku na tom absolutně nepokaženou,mi je líto jí rozřezat :? :lol:
Ne néé nic se řezat nemusí.Stačí jen vytáhnout ten gumovej hajzl co leze do toho horního výka kufru a pak to jen přetáhneš přez ty kabele.Takže žádný řezání tý bužírky:)
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Spajky »

Tak tam problém nebude,ted sem se tam byl podivat a mám jen trošku sešoupanou bužírku z šedýho drátu,jinak bez poškození,takže to v nejblížší dobře v tom místě nejspíš něci vyztužim,nějaká tužší bužírka a bude :) Ale na to že to tam je 11 let docela dobrej stav :)
Odpovědět