Nezkoušel už někdo, jak je dlouhý zavazadlový prostor po sklopení sedaček? Popřípadě nejdou sedačky uplně vyndat? Mám E36coupe (sedačky bez skivaku, rozdělené) Potřeboval bych převézt krabici cca 2m
Vezl jsem plech 2x1 metr , na delku v pohode, byl oprenej o operku hlavy predni sedacky. Musel jsem malinko vic dopredu nez jsem zvyklej ale da se. Jinak stejny auto.
A sedacky vyndat asi uplne nejdou co? Tak bud pockam na rrodičů fobii a nebo vezmu služební Picasso Tam jdou vyndat sedačky vzadu a dalo by se tam snad spát
No ja jsem to meril nez jsem pro to jel a von by se tam metr vesel ale ja zapomel ze hrana kufru je "nad urovni" podlahy kufru a navic sedacky nejdou uplne do roviny takze jsem mel docela honicku . Jinak sedacky jsem se jeste vyndavat nenaucil . Asi se budou muset nejdriv sundat ty bobiky co zustanou po stanach ale zatim jsem na to neprisel .
Jdou vyndat, po sklopení je uprostřed dole pant schovaný pod plastovou krytkou. Jde celkem blbě ven a pak se sedáky vycvaknou a v bocích jsou na kolíku v pouzdře. Až po vyndání toho pouzdra jdou vyndat boky.
už si to přesně nepamatuju, ale je to nějak tak jak říká Petr. Nejdřív vyndej ten molitanovej sedák - vycvaknout vepředu a vyndat. Pak když sklopíš (nebo snad ani nemusíš) zadní opěráky tak zezhora vycvakneš ty boční molitany co jsou u tapecáků a pak uvidíš ty panty na kterých ty opěráky držej. Jen to vycvaknout a je to