No tak sem jel hezky směr Brno a rozvítila se mě kontrolka zadní mlhovky která se mě poslední dobrou rozsvicuje často a přitom sem mlhovku nezapínal.No spíš furt svítí a někdy zhasne a někdy jen tak lehce žhne a když sešlápnu brzd pedál tak se trocha intenzita zvýší ale spíš furt svítí a nebo nesvítí. Tak sem po náký době zastvil a že mrknu jestli ty parkovačky svítí a ejhle.Zase to nesvítilo včetně osvětlení SPZ tak sem to dál už neřešil pač se začínalo ztmívat a já měl ještě před sebou dlouhou cestu.
No a jak si tak jedu tak koukám že mě nesvítí přístrojovka tak sem už fakt netušil co se to děje.Před tím sem jezdil ve dne takže nevím jestli to přestalo svitít dneska po tom zkratu té pojistky a těch parkovaček.Ale když sem jel naposled večer tak to normal vše fakčilo.Tak by mě zajímalo jestli to je tou prasklou pojistkou nebo se vysralo ještě něco jinýho.
No a před týdnem se mě stalo že sem přišel k autu a byla vybitá baterka ale to se mohli klido stát tím že prostě byla už vyštavená nebo je někde kratas.
Jo a jak sem jel tak sem chytl tak brutální déšt že nebylo videt ani na krok a jel sem tak max 30-40 a nejdou sem v protisměru na mě vyřitil z poza kamiunu nákej blázen v FOBII tak sme to oba zašlápli a stali sme čumaka od sebe tak max metr tak sem na toho debila chtěl zatroubit pač sme se mohli pěkně vykašit a on nešel klakson tak sem už z toho byl fakt zoufalej.No a po cca 10km sem ho jen tak z prdele zkusil když už nelilo a klakson normal troubil jak vzteklej.Tak možná jesli někam natekla voda nebo já nevím.Dneska to byl fakt den BLBEC a sem rád že sedím doma a nemusím už nikam jet:(
Tak bych byl rád kdyby si tendle dlohej zoufalej dotaz někdo přečetl a hodil mě nákou radu čím by to tak mohlo být a na co se mám zaměřit pač dneska k večeru sem toho už fakt víc nestihl:((