Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

tajný vypínač

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
kark

#1 Příspěvek od kark »

Viem že sa to tu už preberalo, ale nikde som sa nedočítal kde presne ho napojiť na E36 benzín. U e46 je kábel pod zadnými sedačkami teda k palivovému čerpadlu, je to tak aj u E36? a ktorý drôt to je?.

Môže sa niečo poškodiť, alebo má niekto aj negatívnu skúsenosť?

Viem, že keď mi auto bude chcieť ukradnúť profík tak to aj spraví ale aspoň pre tých menej skúsených zlodejov.

Vďaka
los-puntos

#2 Příspěvek od los-puntos »

JJ taky mam tajny vyp. udělaný do serie takže když jeden najdeš tak ti ještě dva zbejvaj :twisted: + jěště start blokovaný kodovanou klávesnicí a alarm.. A taky auto nechaný jen minimálně bez dozoru :lol: A modlidbička aby mi to nikdy nikdo neukradl :lol:
Tashiro

#3 Příspěvek od Tashiro »

Měl by být hnědý
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od _peper »

Tashiro píše:Měl by být hnědý
není hnědá kostra?
řekl bych že lepší bude přerušit fázi ;)
kark

#5 Příspěvek od kark »

Mám v aute ešte skrytý starý mobil ktorý je napojený na 12V cez autonabíjačku. Stačí keď si ho dám lokalizovať cez wap a hneď viem kde sa auto nachádza. Je to asi najlacnejšia lokalizácia auta. Mobil cca 500Sk
jedna orange karta 200 sk a aktivovaný orange world, ktorý aj tak použivam 120 sk.

Chcem to však poistiť aj s tým vypínačom. Takže je ten kábel k palivovému čerpadlu pod zad. sedačkami?
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

kark píše:Mám v aute ešte skrytý starý mobil ktorý je napojený na 12V cez autonabíjačku. Stačí keď si ho dám lokalizovať cez wap a hneď viem kde sa auto nachádza. Je to asi najlacnejšia lokalizácia auta. Mobil cca 500Sk
jedna orange karta 200 sk a aktivovaný orange world, ktorý aj tak použivam 120 sk.

Chcem to však poistiť aj s tým vypínačom. Takže je ten kábel k palivovému čerpadlu pod zad. sedačkami?
přesně takhle to mam taky, mobil šunka našlá v trávě a simka 200,- ;-) přes nabíječku na 12V...
Slid
Klubové ID: 1699

#7 Příspěvek od Slid »

tak hlavně že už to ví celej bmwklub jak si zabezpečujete auta :roll:
kark

#8 Příspěvek od kark »

pravdepodobnosť, že toto číta nejaký zlodej, ktorý by kradol práve tvoje auto, a pri krádeži by rozoberal pol hodku interier je naozaj malá. To že v aute môže byť namontované GPS lokal. vie predsa každý, toto je len rada pre nemajetnejších ako si to zabespečiť sám.
mufman

#9 Příspěvek od mufman »

castro píše:
kark píše:Mám v aute ešte skrytý starý mobil ktorý je napojený na 12V cez autonabíjačku. Stačí keď si ho dám lokalizovať cez wap a hneď viem kde sa auto nachádza. Je to asi najlacnejšia lokalizácia auta. Mobil cca 500Sk

přesně takhle to mam taky, mobil šunka našlá v trávě a simka 200,- ;-) přes nabíječku na 12V...
O tomhle mi říkal kámoš, už dlouho jsem se tu chtěl někoho poptat jak na to. Tu lokalizaci delaji vsichni operatori nebo je lepsi zvolit nejakyho konkretniho? Musi byt mobil zapnuty? Nekdo mi tvrdil ze jde lokalizovat i vypnutej. Tak jak to s tim je?:) Uvazuju o tom taky.
kark

#10 Příspěvek od kark »

musí byť zapnutý.

Je to úplne jednoduché.

Zoženieš nejaký starý mobil s auto - nabíjačkou. Kúpiš do ňeho kartu uplne obyč. za cca 200 Sk.

Potom to napojíš na 12 V do auta (ja to mám napojené na 12 V až po zapnutí kľúčikom jazdím každý deň takže to stačí dobíjať, nechcel som aby to mobilu dávalo stále štavu) .
No a niekde to dobre schováš.
Ja mám orange a mám aktivovanú službu orange world čiže dám si cez wap zistiť tel. č. toho mobilu v aute a hneď mi napíše ulice kde sa nachádza a zobrazí aj mapku.
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

pro předplacenou službu to poskytuje snad jen T-mobile s kartou Twist. Jde o službu "kde je?" kde si mužeš lokalizovat ZAPNUTÝ telefon. Mužeš buď na internetu nebo klidně přes WAP/GPRS z jakéhokoliv telefonu, stačí si jen zaregistrovat simkartu na T-zones.cz. Lokalizace neni nijak zvlášť přesná protože to ukazuje polohu GSM vysílače na který je ta simka zrovna přihlášena. Ve městě jde o okruh cca 500m, na venkově klidně 3km. Ale za ty prachy lepší než nic ;-)

Stačí ti k tomu jakejkoliv mobil kterej bude non-stop zapnutý, nejlépe napojený autonabíječkou na 12V. Já jsem zatim neměl čas zapojit si tu nabíječku, takže vždy nabiju jeden mobil a když se ten v autě vybije, přendám sim do druhého telefonu a je to ;-)

Mam nějaký starý telefony co jsem našel válet se v trávě tak jsem je takhle využil... :-)
Slid
Klubové ID: 1699

#12 Příspěvek od Slid »

mufman: dej hledat zde na klubu gsm pager člen Pavel 528 je vyrábí je u toho napsáno dost funcke popis atd.

kark: no já osobně bych o tomhle nemluvil, protože svině jsou i zde :wink:
kark

#13 Příspěvek od kark »

Asi máš pravdu môžu byť medzi nami aj svine, ale bohužial nikde inde sa nedozvem takéto veci. :( Preto hlúpo dôverujem a čakám, že mi niekto odpíše, ktorý drôt to mám prerušiť k palivovému čerpadlu.

Samozrejme že tu nebudem písať kde schovám tajný vypínač a o všetkých zabezpečeniach aj s ŠPZ značkou môjho auta. :wink:
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pyron »

Čili až budu krást auto, zajedu do kůlny na ves ke strejcovi kde není signál a odpojím baterku tak na týden, aby se mobil vybil a bylo po prdeli... 8)
castro
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od castro »

Pyron píše:Čili až budu krást auto, zajedu do kůlny na ves ke strejcovi kde není signál a odpojím baterku tak na týden, aby se mobil vybil a bylo po prdeli... 8)
8O a neni to trestný čin?
kark

#16 Příspěvek od kark »

Myslím že práve toto tu Slid nechcel rozoberať. :o

Aj keď podľa môjho názoru pokiaľ by si prišiel stríkovi na venkov tak už by Ťa dávno mali.
Ale ako Slid povedal sú tu aj svine a preto nerozoberajme spôsob ako zabezpečenie prekonať, ale ako si ho vyrobiť.
:wink:
mufman

#17 Příspěvek od mufman »

Všem díky moc za odpověď, takhle rychly a obsahly jsem nečekal. Díky

to Slid: oukej zkusim pohledat a napsat, díky za tip

Jen jeste dotaz, že bych to pripadne nenasel. Nema ta predplacena karta od T-mobile jednu vadu? Tady ty predplacenky po urcite dobe se musi nabijet a byt z nich uskutecnovan hovor aby nebyly zablokovany ne? A ciste nahodou vodafone na tarifu odepis(10kc mesicne bez omezeni nejakymi odchozimi hovory) tohle asi neposkytuje ze? :?
xsun
Klubové ID: 104
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od xsun »

mufman píše:Všem díky moc za odpověď, takhle rychly a obsahly jsem nečekal. Díky

to Slid: oukej zkusim pohledat a napsat, díky za tip

Jen jeste dotaz, že bych to pripadne nenasel. Nema ta predplacena karta od T-mobile jednu vadu? Tady ty predplacenky po urcite dobe se musi nabijet a byt z nich uskutecnovan hovor aby nebyly zablokovany ne? A ciste nahodou vodafone na tarifu odepis(10kc mesicne bez omezeni nejakymi odchozimi hovory) tohle asi neposkytuje ze? :?
u twistu staci k prodlouzeni jednou za rok dobit za 200kc
aur77

#19 Příspěvek od aur77 »

ahojte, mohol by uz niekto povedat, ktory je ten spravny kabel v E36?
honzicek69

#20 Příspěvek od honzicek69 »

Zajed si do jakohokoliv servisu tak ti to udelaji. Jenom si dej bacha kam ti to montuji, pritelce to do auta namontovali na pristrojovku tak, ze to v zivote nemuzes prehlidnout, je to tam jak pest na oko. Tomu se fakt rika "tajny" vypinac
Odpovědět