simir píše:ja mam na 9.5 palcovem rafku 215/45 r17 a je to extrem a hodne lidi nechape.ta guma je tam nastrelena porad se musi ladit
Tak to je vazne dost extrem...Kurde a nemas strach?Vzdyt to by vubec nemelo byt, takova deformace pneumatiky. Krom toho se Ti musi dost spatne sjizdet preci a tim padem i hucet ne?Vzdyt na tuhle pneu bys mel mit nejsirsi rafek 8x
simir píše:ja mam na 9.5 palcovem rafku 215/45 r17 a je to extrem a hodne lidi nechape.ta guma je tam nastrelena porad se musi ladit
Ty kravo pockej az to nekde sliknes nebo ti to rachne.. Docela kamikadze:o)
Jinak kdo mate na E46 18"s - jak to mate vyreseny vzadu, prijde mi rafek strasne zalezlej:( mam tam 9" a 245/40 pneu a docela dost zapadlej rafek dovnitr:( predtim jsem tam mel ca 1,5cm podlozku ale jednak nejsem moc fanda podlozek a hlavne to drhlo o lemy (ale musim uznat ze to vypadalo cool:o)
droban píše:no ja mam R18 a na zadku 8 palcu rafek ET 30 a na tom gumy225/40 a nic nikde nedrhne a vypada to dobre
jo jo, vsak to je v pohode rozmer na rafku. Hodne lidi ma na 8" 225 gumu
Já to tak mám vpředu i vzadu a nijak hrozný mi to nepříde Když sme u toho,na kolik foukáte 225/40/18 gumy? Já vpředu 2,7 a vzadu 2,9 a teĎ v těch vedrech sem to jen tak změřil a vzadu 3,5 Tak sem rychle upustil,nicméně guma mi na krajích stejně popraskala
droban píše:no ja mam R18 a na zadku 8 palcu rafek ET 30 a na tom gumy225/40 a nic nikde nedrhne a vypada to dobre
jo jo, vsak to je v pohode rozmer na rafku. Hodne lidi ma na 8" 225 gumu
Já to tak mám vpředu i vzadu a nijak hrozný mi to nepříde Když sme u toho,na kolik foukáte 225/40/18 gumy? Já vpředu 2,7 a vzadu 2,9 a teĎ v těch vedrech sem to jen tak změřil a vzadu 3,5 Tak sem rychle upustil,nicméně guma mi na krajích stejně popraskala
3,5 uz je celkem mazec aby ti ta kara neuletela ) na 255/35/18 davam 2,7 a predek 225/40/18 2,4