Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spojka
Proc chces keramickou spojku?Ja myslim, ze neni duvod do normalniho auta tohle kor kdyz je o DOST drazsi. Keramicka spojka je pro supersporty, kde je vysoke zatizeni...dobre kdybys mel CSL a jezdil fakt na pilu nekde na okruhu....ale jinak fakt nechapu proc keramiku. Carrera GT ma keramickou spojku a pak tusim Veyron.
Kazdopadne problem je v tom, ze musis byt skutecne pan ridic, protoze ti keramika neodpusti zadne zavahani a je strasne tvrda...nehlede na to, ze se velmi snadno spali. Na keramiku se vykasli ma to smysl mensi nez vubec zadny.
Nektere okruhove stare E36 M3 mely kovokeramickou spojku, tak bych zkusil zapremyslet i nad tim (pokud tot ma vubec pujde dat).
Kazdopadne problem je v tom, ze musis byt skutecne pan ridic, protoze ti keramika neodpusti zadne zavahani a je strasne tvrda...nehlede na to, ze se velmi snadno spali. Na keramiku se vykasli ma to smysl mensi nez vubec zadny.
Nektere okruhove stare E36 M3 mely kovokeramickou spojku, tak bych zkusil zapremyslet i nad tim (pokud tot ma vubec pujde dat).
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Yngwie píše:Pepe píše:o spojkách vubec nic nevím a právě mi začka prokluzovat. Slyšel jsem, že na E46 se prodává pouze komplet ( 9500,-). Má o tom někdo přehled? kdo co poradí?
Pepe najdu nekde kontakt na borce, co tvrdil, ze muzes sehnat spojkovou sadu za 4600. Taky bych vymenil za rozumnou cenu...
Kontakt nehledej, jsem tu!

Firma se jmenuje POP-ART, s.r.o. http://www.pop-art.cz/
Kontakty viz stránka. Sice neměli uvedeno, že by prodávali spojku na moje auto ale nelenil jsem a zavolal jim a borec na mne ze jo, seženou a cena 4 650,- (jinde jsem nejlevnější sehnal v AutoKelly kolem 8 000,-) Tak jsem si říkal že to zase bude jenom lamela nebo přítlačák a on že né, že to je sada od Sachs. A opravdu šlo o "Kit spojky SACHS BMW" kterou jsem si potom dohledal na netu podle čísla. Krabice Sach obsahovala lamelu Valeo, přítlačák Sachs a ložisko LUK

Takže vřele doporučuji.
Jo a kontakt jsem dával už i Jaraxovi který si taky od nich koupil (jestli se dobře pamatuji).
Dave píše:Yngwie píše:Pepe píše:o spojkách vubec nic nevím a právě mi začka prokluzovat. Slyšel jsem, že na E46 se prodává pouze komplet ( 9500,-). Má o tom někdo přehled? kdo co poradí?
Pepe najdu nekde kontakt na borce, co tvrdil, ze muzes sehnat spojkovou sadu za 4600. Taky bych vymenil za rozumnou cenu...
Kontakt nehledej, jsem tu!![]()
Kontakty viz stránka. Sice neměli uvedeno, že by prodávali spojku na moje auto ale nelenil jsem a zavolal jim a borec na mne ze jo, seženou a cena 4 650,- (jinde jsem nejlevnější sehnal v AutoKelly kolem 8 000,-) Tak jsem si říkal že to zase bude jenom lamela nebo přítlačák a on že né, že to je sada od Sachs. A opravdu šlo o "Kit spojky SACHS BMW" kterou jsem si potom dohledal na netu podle čísla. Krabice Sach obsahovala lamelu Valeo, přítlačák Sachs a ložisko LUK. Původně jsem sháněl jenom lamelu, ale za tu cenu jsem to vzal celé. Sada přišla bez problémů na dobírku za 5 dnů PPLkem (museli ji přivézt z venku).
Takže vřele doporučuji.
Jo a kontakt jsem dával už i Jaraxovi který si taky od nich koupil (jestli se dobře pamatuji).
To mě zajímá, spojku už docela akutně potřebuju. Já to teda zkusím, jak radíš.
Dave píše:Yngwie píše:Pepe píše:o spojkách vubec nic nevím a právě mi začka prokluzovat. Slyšel jsem, že na E46 se prodává pouze komplet ( 9500,-). Má o tom někdo přehled? kdo co poradí?
Kontakty viz stránka. Sice neměli uvedeno, že by prodávali spojku na moje auto ale nelenil jsem a zavolal jim a borec na mne ze jo, seženou a cena 4 650,- (jinde jsem nejlevnější sehnal v AutoKelly kolem 8 000,-) Tak jsem si říkal že to zase bude jenom lamela nebo přítlačák a on že né, že to je sada od Sachs. A opravdu šlo o "Kit spojky SACHS BMW" kterou jsem si potom dohledal na netu podle čísla. Krabice Sach obsahovala lamelu Valeo, přítlačák Sachs a ložisko LUK. Původně jsem sháněl jenom lamelu, ale za tu cenu jsem to vzal celé. Sada přišla bez problémů na dobírku za 5 dnů PPLkem (museli ji přivézt z venku).
Takže vřele doporučuji.
A pak ze ma BMW drahe dily

Takže vřele doporučuji.
Tak jsem tam volal a pěkný kuloví - řekli mi cenu Sachs 7500, - Kč a když jsem jim řekl o ceně 4600,- Kč tak mi řekl, jestli nejsem padlej na hlavu ........