myslite ze se da zajet treba do autecu nebo do a.m.t., aby udelali kompletni prohlidku auta, ktery bych chtel koupit? vcetne diagnostiky atd?
mate s tim nekdo zkusenost? stoji to za to? jestli tam mam vubec zkouset volat...aby se netvarili buhvijak.
No pokud vím tak todle dělá docela dost lidí.Aspon se o tom autě dozvíš mnohem víc takže bych se toho nebál a nikdo na tebe nebude koukat z krz prsty.Přece jenom ty seš kupec a ty do toho narveš prachy.
tsi woe. já když jsem kupoval auto tak jsem byl u BMW v Děčíně a za prohlídku/zjištění závad jsem tam myslim nechal 2k. Jinak je to dobrý nástroj pro vyjednání případné slevy.
Taky jsem to tak udělal. Mají to jako běžnou službu, prostě předkupní prohlídka. Stojí to kolem 1500,- ale třeba v Renocaru mají na auta starší 5ti let 50 % slevu. A protože vždycky něco najdou a ty ceny co napočítají jsou enormní je to dobrý nástroj na snížení ceny. Já dal za prohlídku i s kompletním vyjetím historie auta cca 900,- a díky zjištěným informacím jsem stáhl prodávajícího ještě o dalších 10 k.