Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kam na diagnostiku
-
- Klubové ID: 715
Coje origo a neorigo. Byl jsem na diagnostice v BMW a za cca. 900Kč mě dali protokol, v jaké konfiguraci auto sjelo z linky a závady žádné. Na doporučení jsem jel k jednomu mechanikovi, který vyndal notebook, připojil, vyndal a profouknul nějakou hadičku a bylo po závadě. Ten jeho program ukázal dost věcí které mě zajímali. Zaplatil jsem 300Kč a jel spokojeně domů. Tak nevím origo / neorigo. Tady přece je také pro členy diagnostika, tak se zeptej.
yeptal bych se,ale nevim kde a kohodell píše:Coje origo a neorigo. Byl jsem na diagnostice v BMW a za cca. 900Kč mě dali protokol, v jaké konfiguraci auto sjelo z linky a závady žádné. Na doporučení jsem jel k jednomu mechanikovi, který vyndal notebook, připojil, vyndal a profouknul nějakou hadičku a bylo po závadě. Ten jeho program ukázal dost věcí které mě zajímali. Zaplatil jsem 300Kč a jel spokojeně domů. Tak nevím origo / neorigo. Tady přece je také pro členy diagnostika, tak se zeptej.
origo vs neorigo
přesný rozdíl nevim. originální diagnostika dává přesnější informace, zjistí více a taky je drahá jaxviň /když hodně plácnu několik set tis/ takže je pochopitelný že ji ne všude maj.
900,- je imho dost vysoká cena i na origo. pravda ale že jsem měla smluvní ceny
jinak pokud jste svýho miláčka připojenýho na počítač neviděli a máte tu možnost, doporučuju!! nádhera jednim slovem

přesný rozdíl nevim. originální diagnostika dává přesnější informace, zjistí více a taky je drahá jaxviň /když hodně plácnu několik set tis/ takže je pochopitelný že ji ne všude maj.
900,- je imho dost vysoká cena i na origo. pravda ale že jsem měla smluvní ceny

jinak pokud jste svýho miláčka připojenýho na počítač neviděli a máte tu možnost, doporučuju!! nádhera jednim slovem

To jsi se v BMW servisu zřejmě špatně vyjádřil, co potřebuješ, nebo technik byl blb. Asi ti vyjel protokol z ASAPu, to je databáze výbavy jednotlivých aut. Neorigo diagnostika neumí komunikovat se všema jednotkama.dell píše:Coje origo a neorigo. Byl jsem na diagnostice v BMW a za cca. 900Kč mě dali protokol, v jaké konfiguraci auto sjelo z linky a závady žádné. Na doporučení jsem jel k jednomu mechanikovi, který vyndal notebook, připojil, vyndal a profouknul nějakou hadičku a bylo po závadě. Ten jeho program ukázal dost věcí které mě zajímali. Zaplatil jsem 300Kč a jel spokojeně domů. Tak nevím origo / neorigo. Tady přece je také pro členy diagnostika, tak se zeptej.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic