Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Střešní tapec v háji pomooooc :-)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
BOHHy

#1 Příspěvek od BOHHy »

Ahoj .. když jsem kupoval nedávno touringa tak byla malinko odlepena látka na střešním tapecu .. ale teď už je to fakt hodně rozlezlé a vypadá to hrozně. Máte s tím někdo zkušenost ? Oprava, opravna , výměna , strhnutí a nalakování .. cokoliv :-) .Budu rád za každý postřeh. Čao @LL . BOHHy
abdul

#2 Příspěvek od abdul »

jakmile to povolilo tak je jedine reseni, sundat cely ten tapecir, latka pryc, sundat z toho zbytky lepidla a nove ocalounit... kolega calounik to dava do cerne alcantary... vypada to hodne dobre... viz fotky tady 330Ci...
Sprite

#3 Příspěvek od Sprite »

BOHHy píše:Ahoj .. když jsem kupoval nedávno touringa tak byla malinko odlepena látka na střešním tapecu .. ale teď už je to fakt hodně rozlezlé a vypadá to hrozně. Máte s tím někdo zkušenost ? Oprava, opravna , výměna , strhnutí a nalakování .. cokoliv :-) .Budu rád za každý postřeh. Čao @LL . BOHHy

Mam presne ten samy problem...Behem roku se to z kolecka o prumeru 5cm rozlezlo na obdelnik cca 10 x 20cm...mam to na 2 mistech vepredu...Taky nevim co s tim...asi zkusim sehnat novej z bouracky :?
ferlin

#4 Příspěvek od ferlin »

No kua, já mám ten samý problém. Tak moc se s tím prdět nechci. Zkusil bych tam přes ten tapec injekční stříkačkou stříknout nějaké lepidlo. Jenže nevím jaké. 8O
Není boha, aby se to nepřilepilo. :lol:
srle

#5 Příspěvek od srle »

zkuste http://www.autodoktor.cz . chlapik vi ocem mluvi.
BOHHy

#6 Příspěvek od BOHHy »

ferlin píše:No kua, já mám ten samý problém. Tak moc se s tím prdět nechci. Zkusil bych tam přes ten tapec injekční stříkačkou stříknout nějaké lepidlo. Jenže nevím jaké. 8O
Není boha, aby se to nepřilepilo. :lol:

Presne nad timhle jsem taky uvažoval ale to lepidlo by tam zanechalo fleky .. tenhle zpusob nebude to prave .. az neco vymyslim nebo zjistim .. proste az to vyresim .. poskytnu informace .
abdul

#7 Příspěvek od abdul »

nemate lepsi dat 3k calounikovi a nechat si tu stropnici ocalounit do te alcantary?:)
Player1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Player1 »

Stejnej problém...lepidlo Herkules-neudělá fleky. Nejdřív to ale zkuste na malým kousku...radši :lol:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Maikl »

abdul píše:nemate lepsi dat 3k calounikovi a nechat si tu stropnici ocalounit do te alcantary?:)

mě se ta alkantra mo nelibi, vypadá to pak jak ušmudlaný..
Martinéz

#10 Příspěvek od Martinéz »

ta alkantra je super.. jen si nejsem jist, ze by nechtel za vetsi strop i se sloupkama vic jak ty tri tisice. ono e46 coupe a e36 kombajn je asi rozmery stropnice neco jineho..
abdul

#11 Příspěvek od abdul »

ono ani nejde moc o rozmer, spis o tu praci s tim... pocitej ze vsema sloupkama a s velkou stropnici max 4k... kdyz mas dobryho calounika... podle me to pak vypada moc dobre... chystam se na to taky, ta origo seda i kdyz ji mam v top stavu me jako ze nebere... :)
fix
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od fix »

Player1 píše:Stejnej problém...lepidlo Herkules-neudělá fleky. Nejdřív to ale zkuste na malým kousku...radši :lol:

myslim že vhodnější by bylo lepidlo ve spreji co se používá v reklamkách nebo ve foto + použít na stříání pod látku trubičku od WD apod.
srle

#13 Příspěvek od srle »

fix píše:
Player1 píše:Stejnej problém...lepidlo Herkules-neudělá fleky. Nejdřív to ale zkuste na malým kousku...radši :lol:

myslim že vhodnější by bylo lepidlo ve spreji co se používá v reklamkách nebo ve foto + použít na stříání pod látku trubičku od WD apod.

to nefunguje. ty spreje strikaji do velke sirkyy prave diky te hlavicce na plechovce. trubicka, i kdyby sla nandat tak, udela to, ze se soustredi velke mnozstvi lepidla na jednom miste a znici latku. stejne tak herkules. spis bych latku od kraje strhnul a pak postupne strikal lepidlo a prikladal latku.

kazdopadne bych to spis nechal na odbornikovi.
ferlin

#14 Příspěvek od ferlin »

Tak co pánové, hnul s tím někdo? Co takhle to zkusit nažehlit žehličkou? Samozřejmě přes hadr. :lol:
Není boha, aby se to po nahřátí a přitlačení nechytlo zpátky ke střeše. Až budu na chajdě (kvůli elektrice-před panelákem nechci dělat někomu divadlo) tak to zkusím. :)
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od klanuk »

co se nejlepe poradit s calounikem jestli nema nejake lepidlo. Ja mam nejake na savy material a je uplne pruhlrdny. Je na nejaky latky.
ferlin

#16 Příspěvek od ferlin »

Uvidím, vyzkouším. :wink:
BOHHy

#17 Příspěvek od BOHHy »

S tou zehlickou to neni zas tak spatny napad. Zasmal jsem se pri predstave jak to delas pred panelakem a sousedi koukaji jak zehlis v aute :-)))
A taky vim proc se to udelalo. Kdyz to prodavali tak cely auto cistili a samozřejmě nazapomneli ani na ten tapec .. bohuzel .. voda a asi nejaka chemie udelali sve .. Tu zehlicku asi taky zkusim. Pokud uz ma nekdo výsledky sveho snazeni .. dejte vedet.
ferlin

#18 Příspěvek od ferlin »

Docvaklo mi to, když jsem si vzpomněl, že se některé věci nažehlují. Chce to teplo a tlak zároveň. Uvidíme, osmnáctého bych měl jet na chajdu, tak napřed dám bacha, aby mě nikdo neviděl a zkusím to. Kdyby mě tak viděl soused, jak v bavoráku přejíždím střechu žehličkou, možná by se mě začal bát. :lol:

No a když to nepomůže a po čase to spadne znova, tak asi někde u kraje nařezat opatrně žiletkou, (pokud to nepůjde jinak) namazat střechu lepidlem a přilepit. :)
DAVe_1

#19 Příspěvek od DAVe_1 »

ferlin píše: tak napřed dám bacha, aby mě nikdo neviděl a zkusím to. Kdyby mě tak viděl soused, jak v bavoráku přejíždím střechu žehličkou, možná by se mě začal bát. :lol:

:lol: :wink:
BOHHy

#20 Příspěvek od BOHHy »

ferlin píše:Docvaklo mi to, když jsem si vzpomněl, že se některé věci nažehlují. Chce to teplo a tlak zároveň. Uvidíme, osmnáctého bych měl jet na chajdu, tak napřed dám bacha, aby mě nikdo neviděl a zkusím to. Kdyby mě tak viděl soused, jak v bavoráku přejíždím střechu žehličkou, možná by se mě začal bát. :lol:

No a když to nepomůže a po čase to spadne znova, tak asi někde u kraje nařezat opatrně žiletkou, (pokud to nepůjde jinak) namazat střechu lepidlem a přilepit. :)

Stejný názor.
Odpovědět