Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Pokud to nebudou ty silentbloky, tak to bude špatný kord na zadních gumách. Stačí zabrzdit ručkou ve větší rychlosti, vytvoří se ploška a střed gumy se zbortí. Nedávno jsem to řešil. Taky mi každej radil ať vyměním silentbloky a nakonec mi člověk, kterej o BMW vůbec nic neví poradil, ať sundám kola a podívám se na gumy, jestli nejsou zborcené dovnitř. Samozřejmě byly a guma pak byla jak žvejkačka.
Jak to myslíš "ručkaři" . Koupil jsem auto od staršího pána, kterej určitě ručkou nebrzdil. To že jsem napsal, že to může být od ručky, tím jsem myslel vysvětlení od gumaře, jak k tomu dojde. Stejně tak se může zbortit kord při hrabání. Otázka zněla čím to je a tohle je jedno možné řešení. Pokud má nové gumy je si jistý, že jsou OK (mimochodem taky jsem si myslel že mám gumy úplně v pořádku, protože na první pohled když auto stojí nic nepoznáš), tak to opravdu jsou silentbloky, popř, uchycení zadních tlumičů.
jsem si jen vzpoměl jak jsem na benzínce u vzduchu potkal jednoho tunera s peugeot coupe jak nekde "ručkoval" a znicil si gumu že nešla ani nafouknout, místo rezervy pochopitelně hi-fi...
hoši,hoši zadní siletbloky na zadku ?? tak to bych si netroufl napsat jako první věc ani zhulenej,...projdi si forum a ve většině případů to vždy dělá horní uložení předních tlumičů, osobně jsem řešil to samé sáhodlouze na E-36 coupe s 18" kolama, vyměnil jsem skoro celý podvozek a naprosto zbytečně, bylo to horní uložení tlumičů, taky si pořádně projdi čepy řízení a ramen na zvedáku a i při zatížení třeba an kanále a sbíhavost....to samé na zadku
Mám podobný problém e46 320d 2004 auto ve vyjetých kolejích,ale i podelných nerovnostech plavalo tahalo za volant vyměnil jsem silenbloky v předních ramenech,byli k.o. uplně vymačkaný. Myslel jsem ,že bude po problému ,ale auto plave otrošku méně pořád. Tak fakt nevím .Jezdím na seriových 16 kach
nevím jestli je to podobné, ale při přímé jízdě se mi z ničeho nic hodilo řízení do leva a dokud sem nesešlápl spojku furt to tam táhlo. Nakonec jsem měnil poloosu kde byl načatý homokinetický kloub.
Chlapi kazdemu komu se trepe rizeni od cca 90km/h bych doporucoval zkusit jine litaky dopredu. Jen na zkousku. Treba nejdrive jeden vymenit za rezervu a pak druhy...Uvidite...Delalo mi to to stejne. Tri mesice na to nikdo nemohl prijit, pak jsem koupil nove litaky a je po problemu. Muzou byt spravne vyvazene, ale staci, aby byl litak nekde klepnuty a uz je to v prde**...
tak mě teda nic neklepe ani pri 240 kdyz jsou ale vyjety koleje tak se docela peru s volantem a při vyssich rychlostech je celkem prdel to ukocirovat, zajimalo by me jestli je to bezny nebo ne ja se s tim v takovy miře ještě nidky nesetkal, kdybych mel siroky 18" tak to asi neresim, ale vzhledem k tomu ze tam mam 16" 205ky tak je mi to divný... zajimavy ze kdyz jsem tam mel zimaky tak to skoro vubec nedelalo...