Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vydrz maximum km
Toydolls píše:bmw1 píše:cavte, viem ze to nezavysi len od poctu km, ale hlavne ako sa o ten motor staralo a jazdilo na nom, ale kolko by podla vas mohol maximalne dozit kilometrov 328i e46 2001...dik
Pokud mu das pravidelnou udrzbu tak 6val neujezdis
jj, to mi povedal zatial kazdy, tak asi to tak bude, dik...
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
bmw1 píše:Toydolls píše:bmw1 píše:cavte, viem ze to nezavysi len od poctu km, ale hlavne ako sa o ten motor staralo a jazdilo na nom, ale kolko by podla vas mohol maximalne dozit kilometrov 328i e46 2001...dik
Pokud mu das pravidelnou udrzbu tak 6val neujezdis
jj, to mi povedal zatial kazdy, tak asi to tak bude, dik...
podle me vydrzi v poho 400.000 km pokud se clovek stara jak ma ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
Vydrží to samozřejmě mraky. Problém je, že čim starší auto je a čim víc majitelů, tim horší chování k autu a motoru...
JInak kámoš měl Ford Scorpio - to starý a měl na něm najeto 1 180 000km. 2.5D
na motoru nebylo dělanýho nic. JInak všecko ostatní bylo měněný, od sedaček, přes plasty uvnitř, samozřejmě převodovka atd..
Auto jezdilo 2x týdně Itálie a zpet.
JInak kámoš měl Ford Scorpio - to starý a měl na něm najeto 1 180 000km. 2.5D

Auto jezdilo 2x týdně Itálie a zpet.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdím v denním provozu s 1988 524td, najeto 765.000 km a nějak mě to vůbec nevadí. Je to dobitá mrcha, kolo by si o ní nikdo ani neopřel, na plecháčích, orezlá ale motor šlape jako hodinky, podvozek taky držím v cajku. Do 620.000 se tomu psala serviska, kdyby to někoho zajímalo, má to třetí turbo a třetí těsnění pod hlavou, které nikdy nic nebylo
Přinejmenším dokud se nedořeší moje srpnová nehoda s 525i, nepustí mě zařizování bytu a foťák, tak to musí jezdit

Přinejmenším dokud se nedořeší moje srpnová nehoda s 525i, nepustí mě zařizování bytu a foťák, tak to musí jezdit

U nás po měste jezdila octava(taxik) 1,9 TDi 81kw 4x4, mela najeto nejakejch 485t km a kdyz jsem s nim jel tak auto v pohode a rikal ze nic velkyho nemenil. Jen turbo a olej, jinak v podstate nic. Pak najednou zacal jezdit passatem, kdyz jsem se ho ptal proc tak tu octavu mu nekdo rozstrelil na hadr. Buh vi kolik by jeste najezdila. Myslim ze moderni motory vydrzi uz opravdu hodne a par set tisic pro ne neni nic smrtelnyho...
-
- Kontaktovat uživatele:
MB 1000 - meho otce, dokud jsme toho krasavce em-béčko meli tak nas zradilo na dlouhe ceste asi jen 2x, jednou upadlo v zatacce kolo, jednou upadlo neco na rizeni a neovladatelne auto prerazilo zelezobetonovy sloup
a prezilo!
pri prodeji do autobazaru za 3000
((((((( melo ~650.000
bazar zkrachoval, zmizel ze sveta a penize jsme nikdy nevysoudili... skoda tak krasneho veterana otec to fakt udrzoval, lezel pod nim porad a byl to takovej ten lestic
verim ze s jeho peci by drzelo dalsi dlouhe kilometry
a prezilo!
pri prodeji do autobazaru za 3000

bazar zkrachoval, zmizel ze sveta a penize jsme nikdy nevysoudili... skoda tak krasneho veterana otec to fakt udrzoval, lezel pod nim porad a byl to takovej ten lestic
verim ze s jeho peci by drzelo dalsi dlouhe kilometry