Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaký používáte brzdy?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tashiro

#1 Příspěvek od Tashiro »

Jaký máte chlapi zkušenosti? Za 14 dní mi to budou vyměnovat a já chci tak nějak poměr cena výkon ideal. co tahle sada?
http://bmw.autodoplnky.cz/bmw-e36/galfe ... i-s2362092

Nevíte někdo o co jde? o komplet od ATE? Nebo reference.

Hodně dobrý (co říkaj kluci na hondě) sou Brembo kot. a ATE desky, a Zimmerman prý praská.
Torham1

#2 Příspěvek od Torham1 »

Ja bych souhlasil s Brembo kotoucema a Textar destickama ( klasicka Elite kombinace :) ) Cena vychazi podobne, muzes vyuzit klubovou slevu, a na vsech autech zatim spokojenost.
BMWDRIVER

#3 Příspěvek od BMWDRIVER »

Tenhle vikend budu davat ATE, tak snad to bude dobry. Jestli te to bude jeste zajimat, tak se pristi tyden ozvu.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Suprovej poměr cena/výkon jsou Bremba.. měl jsem je s deskama Jurid a naprostá spokojenost :wink:
Tashiro

#5 Příspěvek od Tashiro »

BMWDRIVER píše:Tenhle vikend budu davat ATE, tak snad to bude dobry. Jestli te to bude jeste zajimat, tak se pristi tyden ozvu.

To určo dej vědět
Tashiro

#6 Příspěvek od Tashiro »

Torham1 píše:Ja bych souhlasil s Brembo kotoucema a Textar destickama ( klasicka Elite kombinace :) ) Cena vychazi podobne, muzes vyuzit klubovou slevu, a na vsech autech zatim spokojenost.

A kde najdu info o tý klubový slevě? Já to nikde nenašel
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Bajzik »

Tashiro píše:
BMWDRIVER píše:Tenhle vikend budu davat ATE, tak snad to bude dobry. Jestli te to bude jeste zajimat, tak se pristi tyden ozvu.

To určo dej vědět
taky je tam mám new a myslím, že supr určitě lepší jak před
davidj
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od davidj »

Určitě napiš , chci jít také do ATE Power disc kotouče a ATE desky :)
fix
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od fix »

ŘEŠILO SE TO TU ASI PŘED MĚSÍCEM a o ATE nebyla jen samá chvála (o Zimmrmannech už vůbec ne)

omlouvám se ale nechápu proč zalkádat nové téma když už tu jedno takové je a dost věcí se v něm řešilo :roll:
DOEMIXXX

#10 Příspěvek od DOEMIXXX »

budu ted davat vrtany Zimmermany a zatim jsem nikdy neslysel, ze by praskaly ci se vlnily atd...jinak desky ATE ci Brembo (je to o penezich) a k zahozeni nejsou ani ATE Powerdisk
Sprite

#11 Příspěvek od Sprite »

Me ted v servise dali desticky Bosch, jak jsou prej nejlepsi, a uplne shit...Piskaji a při popojižďkách v koloně vržou jako prase...Při normálním brzdeni v poho, ale kdyz jen dobrzduju, nebo zlehka pribrzdim, tak je to hruza...Za tyden je jedu menit...Pry to vyreklamuji :evil: Takze Bosch uz nikdy...
Tashiro

#12 Příspěvek od Tashiro »

fix píše:ŘEŠILO SE TO TU ASI PŘED MĚSÍCEM a o ATE nebyla jen samá chvála (o Zimmrmannech už vůbec ne)

omlouvám se ale nechápu proč zalkádat nové téma když už tu jedno takové je a dost věcí se v něm řešilo :roll:

Nikdo tě nenutí sem psát, proti webu to není a že se to řešilo před měsícem?... hmmm to je asi tak 4 - 5 stran dozadu? :roll:
Torham1

#13 Příspěvek od Torham1 »

Tashiro píše:
Torham1 píše:Ja bych souhlasil s Brembo kotoucema a Textar destickama ( klasicka Elite kombinace :) ) Cena vychazi podobne, muzes vyuzit klubovou slevu, a na vsech autech zatim spokojenost.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=7543
3nge
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od 3nge »

kotouce brembo + desky textar ..... brzdi vyborne , vydrzi , nepiskaj
castro
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od castro »

Tashiro píše: hmmm to je asi tak 4 - 5 stran dozadu? :roll:

strašnej problém.... :roll:

DOEMIXXX: ono záleží jak s nima jezdíš, samo že ti na 1,6i ve městě nepopraskaj. Ale zkus jednu jízdu v Mostě na krev a uvidíš... ;-)

pro každej styl jízdy asi jiné zkušenosti..
paca

#16 Příspěvek od paca »

Měnil jsem přední desky a koupil ATEčka, nejsou nejhorší, ale Textary jsou o hodně lepší ( Textary tam byly od původního majitel, což jsem ale bohužel nevěděl :cry: ), takže příště Textary :wink:
Tashiro

#17 Příspěvek od Tashiro »

Torham1 píše:
Tashiro píše:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=7543

Příspěvek nenalezen, nemůžeš to sem hodit?
Dave_318i

#18 Příspěvek od Dave_318i »

Ja jsem kupoval PowerDisk ATE a desky taky ATE a nemuzu si stezovat. Mam na nich ujetych uz asi 5tis km a to hodne rychlym tempem. U Nas je dost zatacek a zpomalovaku takze dost brzdim a jsem maximalne spokojeny, zadne vrzani ci skripani ani nejake krouceni a maji hodne silny a rychly ucinek, diky drazkam od predchozich obycejnych, v silnem desti. Opravdu seslapnes a "stojis". Krasne se diky drazkam sjizdi desticky, takze co me se tyka se zkusenostmi s PowerDiskem od ATE, jsem hodne spokojeny...

PS: Samo urcite Bremba jsou bremba o tom zadna...
Tashiro

#19 Příspěvek od Tashiro »

Vypadá to teda na ELIT ))))
Odpovědět