Ja bych souhlasil s Brembo kotoucema a Textar destickama ( klasicka Elite kombinace ) Cena vychazi podobne, muzes vyuzit klubovou slevu, a na vsech autech zatim spokojenost.
Torham1 píše:Ja bych souhlasil s Brembo kotoucema a Textar destickama ( klasicka Elite kombinace ) Cena vychazi podobne, muzes vyuzit klubovou slevu, a na vsech autech zatim spokojenost.
A kde najdu info o tý klubový slevě? Já to nikde nenašel
budu ted davat vrtany Zimmermany a zatim jsem nikdy neslysel, ze by praskaly ci se vlnily atd...jinak desky ATE ci Brembo (je to o penezich) a k zahozeni nejsou ani ATE Powerdisk
Me ted v servise dali desticky Bosch, jak jsou prej nejlepsi, a uplne shit...Piskaji a při popojižďkách v koloně vržou jako prase...Při normálním brzdeni v poho, ale kdyz jen dobrzduju, nebo zlehka pribrzdim, tak je to hruza...Za tyden je jedu menit...Pry to vyreklamuji Takze Bosch uz nikdy...
Torham1 píše:Ja bych souhlasil s Brembo kotoucema a Textar destickama ( klasicka Elite kombinace ) Cena vychazi podobne, muzes vyuzit klubovou slevu, a na vsech autech zatim spokojenost.
Měnil jsem přední desky a koupil ATEčka, nejsou nejhorší, ale Textary jsou o hodně lepší ( Textary tam byly od původního majitel, což jsem ale bohužel nevěděl ), takže příště Textary
Ja jsem kupoval PowerDisk ATE a desky taky ATE a nemuzu si stezovat. Mam na nich ujetych uz asi 5tis km a to hodne rychlym tempem. U Nas je dost zatacek a zpomalovaku takze dost brzdim a jsem maximalne spokojeny, zadne vrzani ci skripani ani nejake krouceni a maji hodne silny a rychly ucinek, diky drazkam od predchozich obycejnych, v silnem desti. Opravdu seslapnes a "stojis". Krasne se diky drazkam sjizdi desticky, takze co me se tyka se zkusenostmi s PowerDiskem od ATE, jsem hodne spokojeny...