Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Přední čirá světla-kdo je má?A jaké jsou zkušenosti?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
FilipM.
Klubové ID: 2260

#1 Příspěvek od FilipM. »

Cia,
jaké máte zkušenosti (obecně) s čirýma světlama?A obzvláště od firmy In-Pro? Nebo jaké by jste doporučili?
Dík Filip

P.S.: musím to vyměnit a nevím jaké jsou OK.
Dík Filip
Demarco
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Demarco »

FilipM. píše:Cia,
jaké máte zkušenosti (obecně) s čirýma světlama?A obzvláště od firmy In-Pro? Nebo jaké by jste doporučili?
Dík Filip

P.S.: musím to vyměnit a nevím jaké jsou OK.
Dík Filip
Podľa mňa sú v poho InPro a aj od FK Automotive. Sú dosť podobné...len škoda, že sú robené na H1. Ja mám ešte origo,(tiež budem meniť) ale H7 a tie okrem fy Hella nikto iný nevyrába a sú ešte k tomu škaredé (malé krúžky)... :(
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#3 Příspěvek od error-motohanz »

mel jsem IN-PRO a spokojenost....sviti super...lip nez origo....
chrompacket

#4 Příspěvek od chrompacket »

mel jsem od fa. FK AUTOMITIVE, ale vyrobce byl DEPO. v kombinaci s nejakyma blue light zarovkama od Phillipse to svitilo moc pekne a urcite lepe nez origo...uz jen proto, ze byly nova :rock:
a doda to tomu autu takovy novejsi modernejsi design..a vecer jsou ty angels eyes pekna frajerinka..jednou na me cumel v podzemnich garazich typek v e90 jak puk ze jak to ze je mam taky :twisted:

PS: kdybys chtel tak jeste jedno mam a to druhe najdes u nejakeho duchodce na zahrade v Polsku pred sloupem elektrickeho napeti, je to jen zasypano piskem takze by to tam vsechno melo byt :cry:
fix
Klubové ID: 1145
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od fix »

Demarco píše:Podľa mňa sú v poho InPro a aj od FK Automotive. Sú dosť podobné...len škoda, že sú robené na H1. Ja mám ešte origo,(tiež budem meniť) ale H7 a tie okrem fy Hella nikto iný nevyrába a sú ešte k tomu škaredé (malé krúžky)... :(
myslim ze H1 je spis vyhoda, maji cocky takze se do nich daji dat snadno xenony, napr. od DCho 8)
Slid
Klubové ID: 1699

#6 Příspěvek od Slid »

fix píše:
Demarco píše:Podľa mňa sú v poho InPro a aj od FK Automotive. Sú dosť podobné...len škoda, že sú robené na H1. Ja mám ešte origo,(tiež budem meniť) ale H7 a tie okrem fy Hella nikto iný nevyrába a sú ešte k tomu škaredé (malé krúžky)... :(
myslim ze H1 je spis vyhoda, maji cocky takze se do nich daji dat snadno xenony, napr. od DCho 8)
To jo, ale pokud se bavíme o žárovkách tak světla H1 nesahaj H7 ani náhodou.A xenony do H7 dáš taky vpohodě. :wink:
fix
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od fix »

Slid píše:To jo, ale pokud se bavíme o žárovkách tak světla H1 nesahaj H7 ani náhodou.A xenony do H7 dáš taky vpohodě. :wink:
souhlasim, ale xenony do H1 se mi zdaji nyní cenove dostupnejsi 8) a sviti to opravdu dobre (in-pro + xenon H1)
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Ajwori »

máte někdo odkaz kde se na ty In-Pro můžu mrknout? já koukal na D&M autodoplňky tam maj nějaký autostyl http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... e_0015.jpg

ale to bude asi total šajzemrd
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

Ajwori píše:máte někdo odkaz kde se na ty In-Pro můžu mrknout? já koukal na D&M autodoplňky tam maj nějaký autostyl http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... e_0015.jpg

ale to bude asi total šajzemrd
tady jsou FK Automotive

http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... =33&lang=0

In pro

http://www.lexani.cz

chromy maj v akci, ale to je hnus.černý ti vpoho objednaj :wink:
DAVe_1

#10 Příspěvek od DAVe_1 »

hmm ty FK sou fakt super!! :!:
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Ajwori »

no tak to je paráda škoda, že nemaj v akci černý, ten chrom je fakt humus a navíc já mám všechno do černa vč. ledvin
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#12 Příspěvek od DOEMIXXX »

Slid píše:
fix píše:
To jo, ale pokud se bavíme o žárovkách tak světla H1 nesahaj H7 ani náhodou.A xenony do H7 dáš taky vpohodě. :wink:
do H7 se da v pohode i Bi-Xenon ne?
Slid

#13 Příspěvek od Slid »

DOEMIXXX píše:
Slid píše:
fix píše: myslim ze H1 je spis vyhoda, maji cocky takze se do nich daji dat snadno xenony, napr. od DCho 8)
do H7 se da v pohode i Bi-Xenon ne?
H7 nejsou čočky, ale paraboly, do H1 se vpoho dá, H1 čočky

Od FK Automotive i od In Pro je to stejný, stejně to mastěj číňani.
Demarco
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Demarco »

Ked to nechceš riešiť zatiaľ xenonami, tak kup tie inprácke, alebo fk automotive, to je jedno, ale žiarovky kúp minimálne takéto:

http://tuning.autodoplnky.cz/eufab/tuni ... 50-s256531

oplatí sa...predsa, keď človek prechádza z H7 na H1, čo je môj prípad,tak je tam citeľný rozdiel a ten rozdiel by mohli viacmenej vyrovnať takéto žiarovečky... :thumbsup:
fix
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od fix »

error-motohanz píše:mel jsem IN-PRO a spokojenost....sviti super...lip nez origo....
ahoj víte někdo kde se dají za rozumné peníze koupit tato světla?
dost těžko se mi shání... :oops:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od castro »

rozebrat světlo, vyčistit skla, parabolu a svítí jak nové... ;-)
jurajko1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jurajko1 »

ja mam momentalne In.Pro s xenonami a nemozem si vynachvalit ... urcite by som sa nebal ist znova do toho
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Spajky »

Já mám černý helly celis AE s H7 a oproti origu svítěj neskutečně...obrovskej rozdíl hlavně při dálkovejch.
Odpovědět