Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vrzání dveří

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dave_318i

#1 Příspěvek od Dave_318i »

Ahoj lidicky.
Uz dlouho resim vrzani pravych dveri u spolujezdce. Dvere jsem ted i cele rozebral a dal dohromady a porad. Dela to u prejezdu nerovnosti. Ale zda se mi, ze to nevrzou dvere - jako tapec, ale spis se mi zda, ze to vrzou gumy, mezi dverma a karoserii. Jakoby ty dvere o milimetry chodily pri tom prejizdeni tech nerovnosti a ty gumy vrzou. Dela to jen u techhle dveri a ani palubka nevrze nebo tak, takze to porad posloucham a leze mi to krkem...Neresil nekdo neco takoveho??Nebo jestli jde treba nejak utahnout zamek nebo neco, aby ty dvere nechodili ani o vlas...
mufman

#2 Příspěvek od mufman »

Neco takovyho delalo tatovi(pravy zadni dvere jakoby lupaly, skripaly, vrzaly pri prejezdech nerovnosti) na aute, auto bylo asi jenom 2 roky stary tak ho to štvalo, dal to servisu. Auto vylezlo ze servisu s tim ze bylo neco potreba namazat. Ted uz si nepamatuju co presne to bylo ale bud to bylo to tesneni okolo dveri, ktery proste bylo dost suchy a tvrdy a ty zvuky byly od neho(coz se mi moc nezda) tak ho namazali necim na gumovy tesneni(fakt nevim cim), nebo prostrikli olejem zavesy dveri a nebo zamek ve dverich a byl klid a uz to ani nezavrzalo. Uz si fakt nepamatuju co z tohodle ale jedno urcite, takze bych proste zkusil ty gumy natrit nejakym pripravkem na gumy(regum, silikonovej olej nebo neco podobnyho), prostriknout ty zavesy a zamek a snad by to melo byt ok.
Dave_318i

#3 Příspěvek od Dave_318i »

mufman píše:Neco takovyho delalo tatovi(pravy zadni dvere jakoby lupaly, skripaly, vrzaly pri prejezdech nerovnosti) na aute, auto bylo asi jenom 2 roky stary tak ho to štvalo, dal to servisu. Auto vylezlo ze servisu s tim ze bylo neco potreba namazat. Ted uz si nepamatuju co presne to bylo ale bud to bylo to tesneni okolo dveri, ktery proste bylo dost suchy a tvrdy a ty zvuky byly od neho(coz se mi moc nezda) tak ho namazali necim na gumovy tesneni(fakt nevim cim), nebo prostrikli olejem zavesy dveri a nebo zamek ve dverich a byl klid a uz to ani nezavrzalo. Uz si fakt nepamatuju co z tohodle ale jedno urcite, takze bych proste zkusil ty gumy natrit nejakym pripravkem na gumy(regum, silikonovej olej nebo neco podobnyho), prostriknout ty zavesy a zamek a snad by to melo byt ok.
Aha, supr...Hned to zkusim, jak prijdu k autu. Ale urcite to dela ta guma, protoze je to vylozene gumovy zvuk...
Dave_318i

#4 Příspěvek od Dave_318i »

Diky moc HUFAMNKU!Nejdriv jsem vsechny gumy na kastli a na dverich ocistil vodou s Mr.Proprem a pak pekne pretrel Silikonovym olejem a je po vrzani...Asi tam bylo neco nalepeneho na te gume, protoze kdyz na ty dvere pralo slunce, tak si musel i dost zabrat, kdyz jsi je chtel otevrit, protoze ty tesnici gumy byly k Sobe jakoby prilepene...Diky :respect:

PS: Neni nad to, jezdit v aute pres hrboly a mit krasne ticho bez vrzani :-)
Odpovědět