Dotaz zni : Nejde do e36 klece (ad velka nebo mala ) nacpat vnitrnosti z spery nejakeho jineho modelu ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Konec samosvoru v cechach ( a co ted ... ) e36
-
Torham1
- Klubové ID: 996
Zacinam bejt pomalu zoufalej ... Spery dosli , uz jsem i rozeslal zvedy do sousedni rise , a trapne volal na inzeraty z annonce jestli bych si ho nemohl prijet vyndat speru a ze tam nasadim obycejnej 
Dotaz zni : Nejde do e36 klece (ad velka nebo mala ) nacpat vnitrnosti z spery nejakeho jineho modelu ?
? Uz jsem si do mobilu ulozil cislo na p.Kabatnika , ale nemam odvahu mu zavolat aby mi rekl tu castku za vyrobu "novyho" (i kdyz tusim ze je adekvatni)
-
Ranger_Zx
- Kontaktovat uživatele:
nekdo z brna si to nechal delat za 6500 na e36, po roce rikal ze je spokojeny vice informaci nemamTorham1 píše:Zacinam bejt pomalu zoufalej ... Spery dosli , uz jsem i rozeslal zvedy do sousedni rise , a trapne volal na inzeraty z annonce jestli bych si ho nemohl prijet vyndat speru a ze tam nasadim obycejnej
Dotaz zni : Nejde do e36 klece (ad velka nebo mala ) nacpat vnitrnosti z spery nejakeho jineho modelu ?? Uz jsem si do mobilu ulozil cislo na p.Kabatnika , ale nemam odvahu mu zavolat aby mi rekl tu castku za vyrobu "novyho" (i kdyz tusim ze je adekvatni)
je to kamos Husky ten ti na nej muze dat kontakt
-
Torham1
- Klubové ID: 996
Je mi to jasny ... Clovek si rekne % a ma na par let pokoj , Vychazi to lip nez si kupovat kazdej pulrok nacatou bazarovkuLOPOLO píše:cca 22k IMHO nej reseniTorham1 píše:
Dotaz zni : Nejde do e36 klece (ad velka nebo mala ) nacpat vnitrnosti z spery nejakeho jineho modelu ?? Uz jsem si do mobilu ulozil cislo na p.Kabatnika , ale nemam odvahu mu zavolat aby mi rekl tu castku za vyrobu "novyho" (i kdyz tusim ze je adekvatni)
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak co řešíš?Torham1 píše:Je mi to jasny ... Clovek si rekne % a ma na par let pokoj , Vychazi to lip nez si kupovat kazdej pulrok nacatou bazarovkuLOPOLO píše:cca 22k IMHO nej reseniTorham1 píše:
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
Torham1 píše:A co k tomu musis dodat ? Starou speru , starej obycejnej , nebo si jen reknes svornost a pomer ? Jinak ad tak ci tak je to dobra cena .sumachr píše:kabatnik po me za nej chce 18 tacu
nic, proste mi proda z M 3.0 repasovanou
pokud chces dalsi upravy coz je zbytecne tak samo priplatis navic ale nejlepsi mu zavolat a zeptat se trebas uz slevil me toto nabizel pred rokem kdyz sem ho jeste schanel