tak jako ono se to da. dela to i servis, ale stoji to nehorazny prachy. jak sis sam odpovedel, kdyby si treba pridal jen par tis a nebo lepe hledal, tak to mas i s klima. Jednou uz se to tu resilo, a dokonce sem dal i postup, ale je to strasne slozity, musis dat pryc celou palubku a vyhazet nejaky veci atd. klimu sezenes za par tis ale to srani s instalaci je fakt nahovno. Ja mam taky bez klimy a docela nekdy toho lituju, takze pokud najdes neco jak to tam dat, aniz by si se z toho posr.l, tak mi dej vedet, taky to udelam
Míval jsem Sierru, ta je mnohem míň složitá jak BMW. Mohl jsm mít vymontovanou komplet klimu za 5 litrů.. Za namontování ale chtěli 10-12. Prej neskutečnej opruz, i servisáci mě od toho odrazovali
otec to jednou montoval ... měl komplet vymontovanou z M50 a zase do M50 (tuším 7tis Kč) a cenově je to bylo cca 10tis za práci za manuální klimu + nápln. Digitální je výrazně horší.
Pokud by jsi měl z jiného modelu tak ti nesedí držáky, někdy jsou jiné kompresory a na ně nepasují trubky, musíš měnit radiátor topení tudíš i vodovodní hadice ..tj přístrojovka ven. Sání motoru dolů aby jsi se na ty hadice dostal atd.... vysoká cena úpravy odpovídá náročnosti práce...cca týden.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d