Zdar mam BMW 328i Touring a
RADIO BMW BUSINESS CD RDS
bohuzial som 3 x zadal zle code a neviem teraz spustit radio. Pise mi WAIT.
Ako to mam odblokovat.
Druha otazka je ze ked chcem vymenit radio za Pioneer tak musim mat redkukciu? aku? alebo to zvladnem prepajkovat sam?
Dik
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
autoradio
A co mas za typ?E36 nebo E46?Ja jsem daval jinaci radio a kupoval jsem redukci. Rozhodne ji kup taky. Kdyz budes chtit, tak mi napis na SZ a dam Ti kontakt na cloveka, ktery Ti ji hned posle za tusim 200,- Je to rozhodne lepsi, nez tam neco bastlit a pajet. Krom toho se Ti to pak tezko bude davat do puvodniho stavu, takhle jen odcvaknes konektor a muzes dat zpet origo radio...Lumpi píše:Zdar mam BMW 328i Touring a
Ako to mam odblokovat.
Druha otazka je ze ked chcem vymenit radio za Pioneer tak musim mat redkukciu? aku? alebo to zvladnem prepajkovat sam?
Dik
Nebud linej a dej hledat - schema zapojeni toho BMW ISO jsem tu uz nekolikrat daval navic na Google to najdes levou zadniLumpi píše:Zdar mam BMW 328i Touring a
Ako to mam odblokovat.
Dik
Taktez ta redukce - kdyztak napr. autodoplnky.cz atd atd
-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
Pokial si zo slovenska tak skus http://www.dsi.sk tam by to malo byt - ta redukcia. Alebo si najdi zapojenie konektoru a mas to.