no lemíky jen krapet zakrojit a vytahnout blatníky cca o 1cm, jinak mám ledviky karbonové od Riegra- lepí se přes ty origo a sedí pěkně, jinak když chceš zmněnu je lepší přestavba na faceslift
Jo jasně, tam spíš šlo o to že ty origo ledviny byli rozlámaný tak jsem tam dal
obyč bez chrom. mřížek co jsem měl z 320d a to není ono, tak jsem chtel koupit nový a ty coupe jsou stejně drahý ale hezčí tak proto to všechno, ale ted si teda koupím ty orig. 330d. A ještě k těm kolům jaký na tom máš gumy tedy spíš ty rozměry?
pneu 225/40 R18 ve předu i vzadu, v zadu to dělá pěkné Á a ve předu normál,protože přední ráfky mám užší a zadní širší,ale teď momentálně ti neřeknu jejich rozmněr,jinak uvažuji o podložkách do předu jsou moc zalelí,ale zatím spíš řeším přední nárazník a zadní lampy atd...
Jo to mě právě zajmá, když jsem kola koupil tak tam bily ještě z m3 vzádu 255/40 což se tam nemohlo vejít tak jsem koupil dozadu koupil 235ky, protože jsem nevěděl jestli 225 nebude moc málo na ten disk 9J a jestli to nebude vypadat divně, kdyby jsi mě poslal nejaky fotky na mail abych se podíval jak to vypadá, byl bych ti vděčný. (dilybmw@seznam.cz) A o těch podložkách do předu taky uvažuju.
něco ti nafotím, protože fotek svého vozu moc nemám, protože na srazech fotíty hezčí, ale co jezdíme na srazy do německa tak tam mají většinou širší ráfek a užší gumu z čehoš nemají gumaři u nás radost a nechtějí to obouvat, že je to špatně a navíc když máš zapuštěné ventilky tak z toho byli na větvy, ale tam je to vše úplně normální a hlavně to vypadá super. fota ti pošlu