Tímto se chci všem omluvit za to,že jsem si dovolil do sekce e30-e36-e46-e90 vložit "téma",že sháním vodní pumpu na M50ku.
Hlavně puntičkáři Dádovi. PROMIN.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
OMLUVA
Já ho úplně chápu, jsou tu určitá pravidla a kdyby si každej psal co chce do nepříslušných sekcí tak je tu jen bordel a nikdo nic nenajde a vničem se nevyzná.srMiguel píše:Tímto se chci všem omluvit za to,že jsem si dovolil do sekce e30-e36-e46-e90 vložit "téma",že sháním vodní pumpu na M50ku.
Už to, že sis založil téma '' OMLUVA '' v Technických sekcí je další věc která sem nepatří a jen to zasíráš, tohle si dej do Pokecu.

Slid píše:Já ho úplně chápu, jsou tu určitá pravidla a kdyby si každej psal co chce do nepříslušných sekcí tak je tu jen bordel a nikdo nic nenajde a vničem se nevyzná.srMiguel píše:Tímto se chci všem omluvit za to,že jsem si dovolil do sekce e30-e36-e46-e90 vložit "téma",že sháním vodní pumpu na M50ku.
Už to, že sis založil téma '' OMLUVA '' v Technických sekcí je další věc která sem nepatří a jen to zasíráš, tohle si dej do Pokecu.

to Migel: Tak snad priste

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim takovej problem to neni .. ale zdvojovani inzeratu je blbost .. a kazdej normal moderator to smaze ...srMiguel píše:Nechci dělat šou,jen nemam rád blbý kecy. To je to takový průser? Dal jsem to sem do trojek i do koupě. Jiní to neřešili a odpovídali na dané téma. No jo,jsem nováčekcastro píše:tuhle šou sis ale nemohl odpustit, viď?
( proč nepošleš radši SZ)
. Už si dám pozor.

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET