Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zaslepeni zamku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Piggie
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Piggie »

Zdravim vsechny zucastnene,

prosim poradte jaka firma by mi v Praze dokazala na mem BMW zaslepit zamky?? Uz mi ukradli jednoho bavora. Koupil sem jinyho, krasnyho a cca za tyden uz si ho nejakej parchant chtel odvezt.

Zamek u ridice byl nastesti tak odolnej ze si v nem zlomil svoje nadobicko :D . Ten ulomek sem tam nechal aby uz tam nikdo nic nestrkal no a dneska koukam ze mam prozmenu znicenej zamek u spolujezdce.

Tak sem se rozhodl ze vsechny zamky zaslepim, ale nemuzu najit zadnou firmu, ktera to na bavory dela.

Prosim, kdo s tim mate zkusenosti, dejte mi nejaky tip.

Pripada mi, ze nebydlim v Praze ale v Bronxu.

Diky diky

Piggie
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

1. co máš za auto
2. kup v BMW kryt pro pravostrané řízení nebo kryty co jsou na zadku dej dopředu pokud to lze, mrkni do ETK http://bmwfans.info/original/
Tashiro

#3 Příspěvek od Tashiro »

Piggie píše:Zdravim vsechny zucastnene,

prosim poradte jaka firma by mi v Praze dokazala na mem BMW zaslepit zamky?? Uz mi ukradli jednoho bavora. Koupil sem jinyho, krasnyho a cca za tyden uz si ho nejakej parchant chtel odvezt.

Zamek u ridice byl nastesti tak odolnej ze si v nem zlomil svoje nadobicko :D . Ten ulomek sem tam nechal aby uz tam nikdo nic nestrkal no a dneska koukam ze mam prozmenu znicenej zamek u spolujezdce.

Tak sem se rozhodl ze vsechny zamky zaslepim, ale nemuzu najit zadnou firmu, ktera to na bavory dela.

Prosim, kdo s tim mate zkusenosti, dejte mi nejaky tip.

Pripada mi, ze nebydlim v Praze ale v Bronxu.

Diky diky

Piggie

Ty bydlíš ve Vršov... co? Já sem na tom stejně, taky nejdřív řidič, pak kufr a spínačka, ale neodjeli. Jinak pokud máš centrál, tak koupíš dle ETK přední krytky bez zámků (bez díry) z AN verze a druhou z český (cena kolem 280/kus), zbrousíš zámek a je to. Jinak zadní za přední je hloupost, sou o 2 mm jiný a vzadu bys měl s dírou, upravit se to dá, ale stejnak to nesedí.

Já to vyřešil tak, že to na noc nechávám před Policajtama, nebo Spořkou... tam sou HAJZLOVÉ nahraný ))))
Slid

#4 Příspěvek od Slid »

Tashiro píše:Jinak zadní za přední je hloupost, sou o 2 mm jiný a vzadu bys měl s dírou, upravit se to dá, ale stejnak to nesedí.

Proč by měl dávat zadní za přední? Sem říkal že ať si koupí z verze pro pravostarné řízení nebo zadní krytky jdou i dopředu bez problémů, že by měl je přehodit nepadlo ani slovo, proč by to dělal :roll:
Tashiro

#5 Příspěvek od Tashiro »

Slid píše:
Tashiro píše:Jinak zadní za přední je hloupost, sou o 2 mm jiný a vzadu bys měl s dírou, upravit se to dá, ale stejnak to nesedí.

Proč by měl dávat zadní za přední? Sem říkal že ať si koupí z verze pro pravostarné řízení nebo zadní krytky jdou i dopředu bez problémů, že by měl je přehodit nepadlo ani slovo, proč by to dělal :roll:

Ne ne, zkoušel jsem a sice jdou, ale bez problému to není, jsou trochu jiný, jinak přehození není ani tak reakce na tebe ale jednou mi to někdo doporučil, tak jen vysvětluji že to není bez problému. Jinak souhlas... jen mi nikdo neřekl, od kerého roku sou bez díry :roll:
Slid

#6 Příspěvek od Slid »

Tashiro píše:
Slid píše:

Ne ne, zkoušel jsem a sice jdou, ale bez problému to není, jsou trochu jiný, jinak přehození není ani tak reakce na tebe ale jednou mi to někdo doporučil, tak jen vysvětluji že to není bez problému. Jinak souhlas... jen mi nikdo neřekl, od kerého roku sou bez díry :roll:

já je na jednom autě normálně přehodil :D ze zadku na předek a vpohodě :D jinak od faceliftu 10/96 je spolujezdcova strana bez zámku
Tashiro

#7 Příspěvek od Tashiro »

Slid píše:
Tashiro píše:
Slid píše:[quote="Tashiro"]
Jinak zadní za přední je hloupost, sou o 2 mm jiný a vzadu bys měl s dírou, upravit se to dá, ale stejnak to nesedí.

já je na jednom autě normálně přehodil :D ze zadku na předek a vpohodě :D jinak od faceliftu 10/96 je spolujezdcova strana bez zámku[/quote]

:Pohar: dík
Odpovědět