Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
xenony v E-36???
-
- Klubové ID: 1018
No, ja je tam mám a dělá mi to taky,ale není to nic hroznyho, můžeš skusit, trochu ty svetla stáhnout k sobě. A taky dost zalezí na tom, jestli tam maš to sklícko co je mezi hlavnim velkym sklem a parabolou, ci optikou... to sklicko rozklada paprsky a stim bys to nemel moc mit, ale bez je to svetlo daleko více ořízlé.
Já to mam tak, že tam nemam ani jedno sklicko a svítí mí to k sobe, moc hezky, a delal jsem si tam vlastní clonítka, ty oryg. byli na nic.
Já to mam tak, že tam nemam ani jedno sklicko a svítí mí to k sobe, moc hezky, a delal jsem si tam vlastní clonítka, ty oryg. byli na nic.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Ano, u tlumených (klopených) světel ten plech musí být dole, vlákno je (v ohnisku) nad ním - odráží paprsky světla na horní část paraboly a proto světlo svítí dolů, svítí horní polovina světla = asymetricky zalomená. U dálkového světlo svítí celá parabola.e-30 píše:.... takovej ten plech to clonitko má být dole že jo?
Me to teda sviti myslim si super...Ale je fakt ze na Compactu, a ten ma jiny svetla...A kupoval jsem presne xenony do patice HB4..Sedlo to krasne...Zadnej bastl silikonem atd, jak jsem uz parkrat videl
myslim ze zalezi taky na tom, jestli jsou to svetla s cockou atd...A jestli jsi koupil xenony s patici presne jakou potrebujes...

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
už jsem montoval několikatery xenony a vždy jsem je seřídil stejně jak obyč žárovku.....postavíš auto 2m před zed...na ni křídou nakreslíš osvit od žárovky a pak výbojky seřídíš stejně ..... i na STK to prošlo bez prolémů a svítí to skvěle

Předpokladam že s tema xenonama jsi posunoval svetla o kousek vys...alespon ja jsem je musel dat vys...a tim padem mi ted dalkovy sviti uplne nekam do nebeHuska píše:už jsem montoval několikatery xenony a vždy jsem je seřídil stejně jak obyč žárovku.....postavíš auto 2m před zed...na ni křídou nakreslíš osvit od žárovky a pak výbojky seřídíš stejně ..... i na STK to prošlo bez prolémů a svítí to skvěle