Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M3
nazdar..diky za nabidku..
Auto budu kupovat ve Svycarsku, takze stavu se ani tak neobavam, ale jasne ze i tu si clovek musi dat pozor.....
Momentalne mam automata a jedna M3 je tu taky s automatem...no, teda SMG...
Nevim, nejak sem si zvykl na automat, ale u M3 nevim, jestli by me to nemrzelo. Co se tyka spotreby, uvadi kolem 17-20 ve meste, 11-13 kombinovanou a mimo mesto 7-9....jak jsi na tom ty?Ja mam zkusenosti se svym, ze mi to papa mene, nez se uvadi
Auto budu kupovat ve Svycarsku, takze stavu se ani tak neobavam, ale jasne ze i tu si clovek musi dat pozor.....
Nevim, nejak sem si zvykl na automat, ale u M3 nevim, jestli by me to nemrzelo. Co se tyka spotreby, uvadi kolem 17-20 ve meste, 11-13 kombinovanou a mimo mesto 7-9....jak jsi na tom ty?Ja mam zkusenosti se svym, ze mi to papa mene, nez se uvadi
-
- Klubové ID: 238
Spotřeba mimo město je cca 9 - 13Carodej píše:nazdar..diky za nabidku..
Spotřeba ve městě 11 - 14
Jinak záleží jak moc využíváš potenciál
Ale spotřebu je myslím to poslední co se řeší ne
SMG je v pohodě. Řadíš si sám páčkama pod volantem nebo to jde nastavit na automatický režim. Řadí to celkem rychle ( ne jako automat ) ....prostě na povel. Jam ám manuál a neměnil bych, ale to záleží na každém co mu je po chuti.
Jinak klasika...pozor na motor ( málokdo ho nehoní za studena ), podvozek a brzdy.
Doufám, že tolik teda ne.154 píše:uz aby m3 e46 stala pod 500tis... snad s tim prichod novy m3ky trochu zahejbe.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vypadá to tak, zjistil jsem, že nedokážu jezdit dvěma autama najednou.kosh píše:copak M3 půjde brzo z domu ?Vlasta píše:Doufám, že tolik teda ne.154 píše:uz aby m3 e46 stala pod 500tis... snad s tim prichod novy m3ky trochu zahejbe.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Jinak čaroději... pokud si to můžeš dovolit, tak neváhej. Je to to nejkrásnější auto co kdy spatřilo světlo světa. Jízdně to nemůžu posoudit, páč sem v ní bohužel ještě nejel, moje 318i bude asi o trošičku slabší
To ať ti řeknou kuci od fochu...
Ale já u auto preferuju hlavně exteriér na úkor výkonu (samo, že by každej poník navíc potěšil, ale nestěžuju si
)

To ať ti řeknou kuci od fochu...
Ale já u auto preferuju hlavně exteriér na úkor výkonu (samo, že by každej poník navíc potěšil, ale nestěžuju si