no tak ptak to urcite nebude! Je to spis takovy gongo gong!Pri couvani urco ne!Za jakyho rezimu nevim presne!Jel sem 90 a gong gong ale i pri 70ti.A vychazi to jakoby z podpalubky!
Nevim presne jestli palubni pc,ale mam digitalni pocitadla km a vzdy po startu mi tam nabehne servisni interval!ty obdelnicky sviti zelene a asi jeden oranzove a tam kde ma byt cervenej tak je jenom cervena carka!Tak jestli by to nemelo jit nahodou na prohlidku do servisu!Jinak to nic neukaze kdyz to pipne!A jede to taky pekne!Tak s tim asi skusim zajet na diagnostiku!
počítadlo to určo není. co máš za rádio ? Je fakt, že když čirou náhodou neposlouchám cd mám puštěný rádio, tak to pípne třeba při špatným signálu nebo dokonce když je někde dopravní zpravodajství
Brody píše:no tak ptak to urcite nebude! Je to spis takovy gongo gong!Pri couvani urco ne!Za jakyho rezimu nevim presne!Jel sem 90 a gong gong ale i pri 70ti.A vychazi to jakoby z podpalubky!
Mám to samý BC, ale pípá mi to pokud klesne venkovní teplota pod 3 stupně, to sice ted nehrozí, ale třebo to pomůže )))
Nepípá ti to náhodou každou hodinu? udělá to 3x TU TU TU a za 10sekund naskočí celá hodina. Jestli ti u hodin svítí taková ikonka, co naznačuje že máš zaplý hodinový gong, tak je to ono.
Podívej se, zda nemáš u hodin takové čárečky zaplé v horním pravém rohu, pokud ano znamená to MEMO.Každou hodinu Ti zazní signál v naprogramovaném čase, pokud nemáš čas naprogramovanej tak každou hodinu
jo to asi bude ono!Akorat kdyz sme u tech hodin!Nevim jak je prestelovat!A ani nevim na co tam jsou ty dalsi tlacitka!Mam nemeckej navod!Jenze nejsem zdarilej nemec!
Brody píše:jo to asi bude ono!Akorat kdyz sme u tech hodin!Nevim jak je prestelovat!A ani nevim na co tam jsou ty dalsi tlacitka!Mam nemeckej navod!Jenze nejsem zdarilej nemec!
Slid píše:Podívej se, zda nemáš u hodin takové čárečky zaplé v horním pravém rohu, pokud ano znamená to MEMO.Každou hodinu Ti zazní signál v naprogramovaném čase, pokud nemáš čas naprogramovanej tak každou hodinu