Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

celolak E36 sedan - za kolik? a kde Ústecko?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fantucci
Klubové ID: 1047
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fantucci »

Ahoj. tož má E36 mě smutně přemlouvá na celolak... Trošku jsem tedy mapoval nějaké lakovny a nějak se mi to nezdá. Jedni nabízejí celolak za 60k, druzí za 40k a třetí za 30k. Mám tu asi nejčastější vínovou metalízu(i když pokud se nemýlím tak jsou 3 odstíny - bylo mi řečeno, že mám zrovna ten nejdražší- ale třeba jim šlo o kšeft)...... Taky bych od nich potřeboval dopasovat nárazníky( u kol je škvíra do 1 cm na blatníky) - ale to snad dobrá lakovna dělá automaticky,ne? . Nemáte někdo zkušenosti? Neznáte někdo na ústecku dobrého lakýrníka? Díky
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#2 Příspěvek od DOEMIXXX »

tady na foru je frajer co to udela profesionalne a cena bude do 30tis. (cca 25tis.) staci hledat v sekci PRODEJ DILY
Slid
Klubové ID: 1699

#3 Příspěvek od Slid »

Záleží pokud to bude s odstrojením, nástříkáním a zasel složením to bude ta varianta 40 - 60 jak Ti řekli nebo pokud přivežeš auto odstrojené, to pak je cena do 30tis normální.
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fantucci »

DOEMIXXX píše:tady na foru je frajer co to udela profesionalne a cena bude do 30tis. (cca 25tis.) staci hledat v sekci PRODEJ DILY
myslíš Rudabmw z Boleslavi? našel jsem jeho inzerát a ty auta vypadaj opravdu hezky
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fantucci »

Slid píše:Záleží pokud to bude s odstrojením, nástříkáním a zasel složením to bude ta varianta 40 - 60 jak Ti řekli nebo pokud přivežeš auto odstrojené, to pak je cena do 30tis normální.
potřeboval bych to i s odstrojením a pak nastrojením..... sem tak nějak doufal do těch 30ti(ale jak vidím tak jsem byl mimo mísu), ale jak to tak vypadá, tak budu muset jen na opravu/rozstřik špatných míst :(
paca

#6 Příspěvek od paca »

Slid píše:Záleží pokud to bude s odstrojením, nástříkáním a zasel složením to bude ta varianta 40 - 60 jak Ti řekli nebo pokud přivežeš auto odstrojené, to pak je cena do 30tis normální.
Ještě že si člověk dělá radši všechno sám, nebo má dobrého známého :wink:
Toydolls

#7 Příspěvek od Toydolls »

Otazka je zda se to vubec vyplati - jestli neni lepsi auto prodat (kdyz na to nemas podminky a znamy) a koupit jine s lepsim lakem.
Rostrik je dobra vec,ale taky to neco stoji.

Ohledne barvy - tam bych vubec nesetril. Cim levnejsi a horsi barva tim se to uplne jinak rozlejva,de nanaset a s nekterou barvou neudela mechanik poradnou "vrstvu" - vlastni praxe

Cena 30k a vyse je normalni a taky se odviji trebas od toho zda to chces se zarukou nebo bez. Nebo zda to auto pripravis do plnice.Poptej se nekde v okoli kdo lakuje, mrkni jak lakuje a pokud bude mit cas,pak bych to dal opravdu k tomu nej.
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fantucci »

Toydolls píše:Otazka je zda se to vubec vyplati - jestli neni lepsi auto prodat (kdyz na to nemas podminky a znamy) a koupit jine s lepsim lakem.

Ohledne barvy - tam bych vubec nesetril. Cim levnejsi a horsi barva tim se to uplne jinak rozlejva,de nanaset a s nekterou barvou neudela mechanik poradnou "vrstvu" - vlastni praxe

Cena 30k a vyse je normalni a taky se odviji trebas od toho zda to chces se zarukou nebo bez. Nebo zda to auto pripravis do plnice.Poptej se nekde v okoli kdo lakuje, mrkni jak lakuje a pokud bude mit cas,pak bych to dal opravdu k tomu nej.

Samozřejmě přemýšlím i nad možností to auto prodat(taky bych eventuelně rád povýšil na E46-6V). je mi jasné, že u tohoto motoru a roku výroby se vyplatí celolak jen do "určité" ceny(vzhledem k hodnotě auta). jinak na výběr barvy pro rozstřik mám stejný názor - chci tu, která tam je teď(originál). Jen jsem tak nějak doufal v dobrou lakovnu/lakýrníka s levnější cenou práce :(
johnny316

#9 Příspěvek od johnny316 »

Fantucci píše:
Toydolls píše:Otazka je zda se to vubec vyplati - jestli neni lepsi auto prodat (kdyz na to nemas podminky a znamy) a koupit jine s lepsim lakem.

Ahoj, ja byt tebou tak skusim toho Rudu z mlade boleslavi. ja mam u neho auto, osobne som videl dalsie auta, co tam ma...a strieka luxusne! zadne piate dvere na terennu toyotu (poznacene jazdou v terene) opravil, dal do plnica, brusil, kitoval a nastriekal a povedal mi cenu 2 tisic...
Asi by sa vosiel v tvojom pripade do 20-25 tisic. ale nechcem hovorit za neho. Ja som zatial spokojny.
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Spajky »

Hele nevim jakou 316cku máš,ale těch 30-40k může bejt klidně půlka ceny auta,tak bych možná uvažoval těch 30k využít na jinym autě,myslim tim tohle prodat a koupit jiný..,30k dělá na E36tkách docela rozdíly :)
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fantucci »

Spajky píše:Hele nevim jakou 316cku máš,ale těch 30-40k může bejt klidně půlka ceny auta,tak bych možná uvažoval těch 30k využít na jinym autě,myslim tim tohle prodat a koupit jiný..,30k dělá na E36tkách docela rozdíly :)
pevně věřím, že těch 30-40 k je méně než poloviční hodnota auta :-) ...mám v tom třeba 2zon. klimu a už jsem do toho i nainvestoval nějaké ty desítky tisíc(jako ostatně zřejmě všichni tady :) )..... ale jen trh ukáže za kolik to eventulně budu moci nabídnout..... jelikož první co eventuelní kupec na autě uvidí je lak, tak bych ho měl dát do kupy(nakupuje se i očima "na krásu"). už se místy objevují pupínky, a spodky dveří na straně řidiče potřebují udělat.
Takže mám vlastně jen 2 varianty:
1) nechat přestříkat a chvilku si nový lak užít...
2) prodat mez jakkýchkoliv dalších investic za nejvyšší možnou cenu
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Fantucci »

všem moc díky za názory a předem děkuji za další....
Odpovědět