Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sedadlo vodica v E36 - uvolnene
Ahoj, ja to banalita, ale aj tak ma to stve - vyzera to akoby bolo nieco na sedadle zospodu uvolnene - pri ostrejsej jazde v zakrutach ma sedadlo volu asi 5mm (odhadom) - je citit ako sa sedacka kyve zboka nabok. Mate alebo mali ste niekto podobny problem? Staci to sedadlo vymontovat a nieco tam pritiahnut? Alebo tam ta vola vznikla vekom (r.v.97) a neda sa s tym robit nic (okrem vymeny sedacky)? Dakujem!
-
- Klubové ID: 1389
Nevím, jestli ti to pomůže, ale řešil jsem tu stejný problém asi před třemi měsící. Zkusil jsem utáhnout všechny šrouby, na které jsem se dostal, ale nepomohlo. Prý by to mohla být prasklá nějaká část sedačky, ke které se dostaneš, když ji vyděláš ven. Ještě jsem to nezkoušel, byla zima, nemám garáž, ale už se na to chystám. Dočasně mi pomohlo pohrát si s nastavením výšky sedačky, v jednom místě to dělá o dost míň 

Tak daj vediet ked tu sedacku budes mat vonku. Ci tam staci len nieco pritiahnut, alebo ci tam treba nieco vymenit.... Dik.
Amos píše:Nevím, jestli ti to pomůže, ale řešil jsem tu stejný problém asi před třemi měsící. Zkusil jsem utáhnout všechny šrouby, na které jsem se dostal, ale nepomohlo. Prý by to mohla být prasklá nějaká část sedačky, ke které se dostaneš, když ji vyděláš ven. Ještě jsem to nezkoušel, byla zima, nemám garáž, ale už se na to chystám. Dočasně mi pomohlo pohrát si s nastavením výšky sedačky, v jednom místě to dělá o dost míň