Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

sedadlo vodica v E36 - uvolnene

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
aur77

#1 Příspěvek od aur77 »

Ahoj, ja to banalita, ale aj tak ma to stve - vyzera to akoby bolo nieco na sedadle zospodu uvolnene - pri ostrejsej jazde v zakrutach ma sedadlo volu asi 5mm (odhadom) - je citit ako sa sedacka kyve zboka nabok. Mate alebo mali ste niekto podobny problem? Staci to sedadlo vymontovat a nieco tam pritiahnut? Alebo tam ta vola vznikla vekom (r.v.97) a neda sa s tym robit nic (okrem vymeny sedacky)? Dakujem!
marek26

#2 Příspěvek od marek26 »

no ja neviem typoval by som to na gumicky stiracu
zatahni sroby co drzia sedacku o podlahu
Amos
Klubové ID: 1389

#3 Příspěvek od Amos »

Nevím, jestli ti to pomůže, ale řešil jsem tu stejný problém asi před třemi měsící. Zkusil jsem utáhnout všechny šrouby, na které jsem se dostal, ale nepomohlo. Prý by to mohla být prasklá nějaká část sedačky, ke které se dostaneš, když ji vyděláš ven. Ještě jsem to nezkoušel, byla zima, nemám garáž, ale už se na to chystám. Dočasně mi pomohlo pohrát si s nastavením výšky sedačky, v jednom místě to dělá o dost míň :)
aur77

#4 Příspěvek od aur77 »

Tak daj vediet ked tu sedacku budes mat vonku. Ci tam staci len nieco pritiahnut, alebo ci tam treba nieco vymenit.... Dik.
Amos píše:Nevím, jestli ti to pomůže, ale řešil jsem tu stejný problém asi před třemi měsící. Zkusil jsem utáhnout všechny šrouby, na které jsem se dostal, ale nepomohlo. Prý by to mohla být prasklá nějaká část sedačky, ke které se dostaneš, když ji vyděláš ven. Ještě jsem to nezkoušel, byla zima, nemám garáž, ale už se na to chystám. Dočasně mi pomohlo pohrát si s nastavením výšky sedačky, v jednom místě to dělá o dost míň :)
T.o.m.
Klubové ID: 202

#5 Příspěvek od T.o.m. »

myslim, ze jsou srouby i primo pod "podprdelnikem"
Slid
Klubové ID: 1699

#6 Příspěvek od Slid »

Dělá mi to úplně stejně to co Amosoj, mám vychytané místo dle výšky, kde to dělá odost méně, jinak pokud ji dám úplně na zem tak se nehne vůbec, ale to zase vzádu by si nikdo nesedl, neměl by kam strčit nohy :?
Odpovědět