Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

alarm e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
hrs

#1 Příspěvek od hrs »

viete niekto, kde sa da vypat alarm original fabricky na e36 touring, r.v. 96? :(
wacc

#2 Příspěvek od wacc »

hrs píše:viete niekto, kde sa da vypat alarm original fabricky na e36 touring, r.v. 96? :(

Zdravim, sice otazce moc nerozumim, ale pokud vypat znamena neco jako nezapinat, tak staci, kdyz zamces klicem a ne dalkou. A pokud uz mas auto zamceny s aktivovanym alarmem, nefunguje ti ovladac a chces proste alarm deaktivovat, abys mohl vniknout do auta, aniz by se spustila sirena, tak to ti neporadim
FrajerT

#3 Příspěvek od FrajerT »

wacc píše:
hrs píše:viete niekto, kde sa da vypat alarm original fabricky na e36 touring, r.v. 96? :(

Zdravim, sice otazce moc nerozumim, ale pokud vypat znamena neco jako nezapinat, tak staci, kdyz zamces klicem a ne dalkou. A pokud uz mas auto zamceny s aktivovanym alarmem, nefunguje ti ovladac a chces proste alarm deaktivovat, abys mohl vniknout do auta, aniz by se spustila sirena, tak to ti neporadim

Dovolím si oponovať - keď to má náhodou spravené tak, ako ja, že má alarm a centrál fabrický a diaľkové dorábané, tak sa mu aktivuje, aj keď zamkne mechanicky, teda kľúčom...
gatori

#4 Příspěvek od gatori »

Tak nevím, zda je "košér", říkat jak odpojit alarm. Může se to dostat do nepovolaných rukou :evil: :evil: pokud máš originál klíč je na něm i alarm, pokud ne, tak to požaduj po majiteli. :D Ale odpojit alarm? Tse Tse Tse ... skus to jako Schwartseneger 8)
hrs

#5 Příspěvek od hrs »

alarm sa mi zapne aj ked zavriem klucom a chcem ho odpojit, lebo uz dva dni mi huci a neviem preco, neviem kde je zavada, vsetko zavrete a aj tak po nepravidelnych intervaloch zacne hucat, auto mam v garazi otvorene a neviem co s tym je a s autom nikam nemozem lebo to robi blbosti, nemate s tym skusenost, co s tym aspon je?
hrs

#6 Příspěvek od hrs »

a myslel som tym, ci to ma niekde sirenu, ktoru vypnem original klucom alebo niekde v kufri nejaku zatrcku alebo nieco take
tweety

#7 Příspěvek od tweety »

Co máš za typ auta ? U kupé mi tenhle brajgl dělal špatný konektor u zavírání dveří, takže se občes stalo, že začal houkat alarm .
hrs

#8 Příspěvek od hrs »

318 tds touring. A ako zistim, ktory konektor je zly?
tweety

#9 Příspěvek od tweety »

Nevím jak u touringa, ale u kupé je to ve sloupku kam zapadá zámek dveří .
hrs

#10 Příspěvek od hrs »

ok, diky zajtra na to mrknem, to bude asi rovnaky system
bleifrei

#11 Příspěvek od bleifrei »

ak by bol vadny ten spinac, asi by ti stale svietilo osvetlenie interieru...ale najskor to bude tym. mohol by to byt aj zle nastaveny spinac prednej kapoty.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Maikl »

bleifrei píše:ak by bol vadny ten spinac, asi by ti stale svietilo osvetlenie interieru...ale najskor to bude tym. mohol by to byt aj zle nastaveny spinac prednej kapoty.

svetlo vzdycky zhasne.. trva to dyl ale zhasne, teda mě jo..
philipson

#13 Příspěvek od philipson »

Měl jsem touringa 318 r.v. 1996 viz foto na pravé straně motoru jsem měl neoriginál alarm viz foto

http://www.mujweb.cz/www/philipsun/foto/m.jpg

vypadá to jako větráček v pravém dolním rohu
no k tomu jsem měl takovej malej klíček ve tvaru kolečko nedokočená hvězdice po sejmutí gumové chráničky se tím klíčkem dal alarm vypnout souběžně s tím přestal fungovat centrál na dálku ale jinak klíčem centrál při zamknutí fungoval.

Pokud se ti samovolně spouští alarm tak mně to dělal pokles napětí baterie žralo to radio ale brutálně.
hrs

#14 Příspěvek od hrs »

chalani vyzera to na tu bateriu, vymenil som ju a je zatial klud, nehuci :D
FrajerT

#15 Příspěvek od FrajerT »

hrs píše:chalani vyzera to na tu bateriu, vymenil som ju a je zatial klud, nehuci :D

No len keď to bolo batériou, tak si pre istotu zmeraj odber prúdu. Riešil som podobný problém, len nie s alarmom ale so štartovaním. Samozrejme pokiaľ tá pôvodná nemala 10 rokov... :twisted:
hrs

#16 Příspěvek od hrs »

tu staru som tam mal odkedy mam auto, neviem aka stara mohla byt, ked mi ju menili, tak aj merali odber prudu a vsetko ok, auto uz nehuci, tak na 100% to bolo poklesom napatia a preto zacal hucat. Uz aj viem ako sa vypina ten alarm, mi to poslal vyrobca z Nemecka, ale je to divocina teda. 8O
FrajerT

#17 Příspěvek od FrajerT »

hrs píše:tu staru som tam mal odkedy mam auto, neviem aka stara mohla byt, ked mi ju menili, tak aj merali odber prudu a vsetko ok, auto uz nehuci, tak na 100% to bolo poklesom napatia a preto zacal hucat. Uz aj viem ako sa vypina ten alarm, mi to poslal vyrobca z Nemecka, ale je to divocina teda. 8O

OK, tak keď merali a nebol žiadny nejaký super odber, tak by to už malo byť v poriadku. Tak nech slúži k spokojnosti... :wink:
Odpovědět