Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

hydrozvedátka a sprchování m40, shání někdo?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bobo

#1 Příspěvek od bobo »

Shání někdo hydrozvedátka a sprchování vačky pro motor m40? Já potřebju jen vačku a vahadla. Byla by možnost obědnat z D celou sadu - vačka, vahadla, hydra, sprchování asi za 290E. Našel by se někdo, kdo by z toho chtěl jen ty hydra a sprchu? Na rozumné ceně bysme se určitě dohodli :wink: .
ajfel

#2 Příspěvek od ajfel »

bobo píše:Shání někdo hydrozvedátka a sprchování vačky pro motor m40? Já potřebju jen vačku a vahadla. Byla by možnost obědnat z D celou sadu - vačka, vahadla, hydra, sprchování asi za 290E. Našel by se někdo, kdo by z toho chtěl jen ty hydra a sprchu? Na rozumné ceně bysme se určitě dohodli :wink: .

s postovnym je to 314Euro ...
vsechno je to v baleni Febi/Bilstein
bobo

#3 Příspěvek od bobo »

Jojo, děkuju. No tak, neschání někdo hydra a sprchování? Pokud je vačka a vahadla ještě v mezích, motoru to hodně pomůže. + Kvalitní olej a máte na pěknou řádku kilometrů vystaráno. Výměna hydra je snadná, sprchování je přehozené za 15 minut. V kelly např vyjdou zdvihátka na cca 550 za kus, v BMW myslím kolem 800 za kus. Tady bude cena o poznání nižší :idea:
aggama
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od aggama »

měl bych celkem zájem...nicméně se budu orintovat podle ceny, v autokelly mám 25% slevu, pokud se tvá cena dostane pod ni tak bych to bral..
bawor

#5 Příspěvek od bawor »

Sobis praha taky zajímavé ceny a na živnosťák slevy.
Odpovědět