Zdarek minulej tejden jsem si stříkal pakny a koukal jsem se na kotouče a destičky a zjistil že destičky mám v pohodě ale kotouče jsou celkem tenky tak jsem přemýšlel o nějakejch vrtanejch nebo drážkovanej. Máte s tím někdo zkušenost? O kolik se zlepší brzdný efekt, jaká značka a druh(vrtanej, drážky) je nejlepší v porovnání kvalita a cena? Díkes
na nějaké zimrmany se vyser ty se akorát pokroutí a můžeš je vyhodit
Ja som davat drazkovane ATE - origo na Bmw plus dosticky k tomu. a neviem ci to je tym, ze to je este nove alebo co, ale brzdi to nejak horsie...sa to musi nejak zzit dokopy alebo co.
kosh píše:na nějaké zimrmany se vyser ty se akorát pokroutí a můžeš je vyhodit
cekam to kazdym dnem, ale po tech 10tis nebo kolika mam prekvapive klidny spani... asi jim budu muset dat vic pohulit nez na okruhu vim, ze je pouzivaji i kluci co jezdi Oplem 12hBrno a no problem... fakt zalezi kde je koupis... tam u vas je to moc blizko do Polska, tak se nediv
kosh píše:na nějaké zimrmany se vyser ty se akorát pokroutí a můžeš je vyhodit
cekam to kazdym dnem, ale po tech 10tis nebo kolika mam prekvapive klidny spani... asi jim budu muset dat vic pohulit nez na okruhu vim, ze je pouzivaji i kluci co jezdi Oplem 12hBrno a no problem... fakt zalezi kde je koupis... tam u vas je to moc blizko do Polska, tak se nediv
mě se při 10000km normálního brždění zimmrmany pokroutily jak akvabela tak sem je nechal stočit a cca za 2000km stejnej problém. Takže sem je zahodil hodně daleko koupil brembo max (potěšilo mě že v balení byly i imusový šrouby) a po 6000km max spokojen.
vždy jsem dával Ate/Ate a byl jsem maximálně spokojený, ale ted mám brembo a desky textar (jsou obyč neřezané) a přiznám se že jsem takovej efekt nečekal. Jsou super a muhu jen a jen doporučit...
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
měl jsem origa, ale byly tenky, tak jsem dal
ATE powerdisk, šli doprdele po par tisiccich, teda mam Brembo Max a Ferodo premium, je to palka ale kvalitka,, sice huř brzdi studeny ale pak pohoda.
jinak kamošovi řekli borci přimo ze zastoupení ATE že powerdisky konkretně pro E36 se moc nepovedly, ale normlani ATE pro E36 sou no problem, což by sedělo.
George_D píše:Ate Powerdisk, mam nechlazené, a myslim že u mě už zažili hodně a brzděj dostatečně, příště skusim bremba, tak jsem teda zvědavej na rozdíl