jj kluci vcera sem za svetla otevrel kapotu a ten sroub me prastil do oci sice nemecky neumim ale bylo mi jasny ze to je odvzdusnovak, ale moc diky za snaha.
Panove, potrebuju vymenit komplet chladici kapalinu a nevim, jak na nasledne odvzdusneni. O odvzdusnovani jsem se toho tady docetl hodne, ale vse benzinove R6. Poradi mi prosim nekdo s tdsem, kdo vi, jak to udelat poradne a jednoduse(v ramci moznosti) ? Diky moc
na E36 (318i) jsou dva nebo jeden odvzdušňovací šrouby? Vyndával jsem termostat, ale nejde mi to odvzdušnit... vždy doleju po okraj a necham odvzdušňovak povoleny.. po tom co teče z něho voda tak dotahuju. Auto se ohřeje na 90 jak ma byt a kdyz jsem to zkousel tak i kousek pres (neni termostat) horní část chladiče je vařící a spodní studená... ale je mi divný ten náhlý přechod teploty.. v půlce prostě zlom - tepla/studená část. Poradí někdo?
nj, ale kdyby byl ucpany, tak mi to preci neochladi motor... a do tohodle vikendu bylo vsechno v poradku... a kdyz naleju zmasknu tu spodnejsi hadici, tak mi do nadrzky s kapalinou přiteče další tím, jak to zmáčknu... takže ucpaný asi nebude
na odvzdusneni je ten odvzdusnovak,
prehriva se to teda nebo ne(to je oc tu bezi)
vodni pumpa
ps: jelikoz mam lpg, tak nejvyssi bod chl. systemu neni odvzdusnovak, ale hadice k reduktoru.
tak sem si tam provizorne udelal odvzdusnovak z injekcni jehly a sroubku
nj ten sroub hned vedle vika te nadrzky... ale jde mi o nejaky postup... nefunguje mi to od te doby co jsem vyndal termostat, takze pumpa bude v poradku..
kdybys mi mohl napsat nejaky rychli navod jak na to tak bych ti byl vdecny... zkousel jsem to podle knizky "jak na to" ale nejak se mi to nevedlo...