Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

rozebrani a vycisteni predniho svetla??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ragnar_

#1 Příspěvek od Ragnar_ »

zdravim, mam takovej dotaz...

byl jsem nucen vymenit jedno predni svetlo za novy...je sice stejny, ale to puvodni jak je zevnitr "zasly" tak je videt drobet rozdil...
tak jsem se chtel zeptat jestli jste uz nekdo zkousel rozebirat predni svetlo - sundat to kryci sklo a vycistit to poradne aby to prokouklo, jestli to ma vubec cenu a jestli pak neni problem to zpatky slozit...
((mam E36 316i rv.98 a jsou tam lampy H7+H7))

predem dik za odpovedi
320i
Klubové ID: 665
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od 320i »

cistit muzes jak chces ale vzdycky to bude trochu videt protoze to neni spinavy ale omlaceny od kaminku....
ja sem je lestil nedavno(mam taky bez cocek(H7)) a myslel sem si jaky to nebude uzasny...nebylo...je fakt ze cisty jsou, ale pecky od kaminku jeste vic vynikly...
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

Ragnar_ píše:zdravim, mam takovej dotaz...

byl jsem nucen vymenit jedno predni svetlo za novy...je sice stejny, ale to puvodni jak je zevnitr "zasly" tak je videt drobet rozdil...
tak jsem se chtel zeptat jestli jste uz nekdo zkousel rozebirat predni svetlo - sundat to kryci sklo a vycistit to poradne aby to prokouklo, jestli to ma vubec cenu a jestli pak neni problem to zpatky slozit...
((mam E36 316i rv.98 a jsou tam lampy H7+H7))

predem dik za odpovedi
problem to neni .. rozebrat a slozit svetlo jde celkem v poho .. jen pozor na stav tesnici gumy aby se nerosilo ... ani po vycisteni to ale nebude ono. .. reseni je koupit novy sklo coz je u H7 cca 2500,- :) .. podle vyrobce
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
all
Klubové ID: 1018

#4 Příspěvek od all »

Já mám sice H1 ale je to podobný, já to předělával komplet, ale s rozebránim a složenim není problém, akorát pozor na to aby jsi moc netnačil když budeš čistit paraboly, můžeš tím sundat ten lesklí nános jakoby chromu a pak to nebude tolik svítit. jinak sklům pomůžeš jen od prachu a nečistoty, ale ty ďubky od kamínků nevycistíš....a pokud se ti trochu potí, tak je zatěsni tmelem..... ale pak je porod to znova otevřít :lol:
Ragnar_

#5 Příspěvek od Ragnar_ »

diky vsem za rady... o vikendu budu mit snad cas tak se na to vrhnu ;-)
Ragnar_

#6 Příspěvek od Ragnar_ »

trvalo mi to nakonec dyl nez jsem se k tomu dostal, ale vcera jsem to zkusil rozbrat... bohuzel asi zbytecne... povedlo se mi jen oddelit celou tu predni cast svetla (plastovej kus ve kterym je vnejsi kryci sklo a dve sklicka co krejou paraboly)... a tim moje snazeni skoncilo.... nebot to svetlo uz nekdo nejspis rozebiral a je to tam chyceny nejakym silikonem ci co, a to bych to asi driv rozlamal nez bych se do toho dostal... :-(

Obrázek Obrázek

nehlede na to ze jsem kvuli tomu vyndal cely svetlo a bocni blinkr coz slo uplne hladce, ale opacnej proces uz tak hladkej nebyl a ukapla mi nejedna kapka potu nez se mi to tam podarilo zpatky jakz takz spasovat...

takze bych to asi videl na koupi ty cely predni casti.. koukal jsem nova se prodava za cca 2 500,- coz je docela palka tak nevim jestli radsi nezkusit sehnat nejakou uz pouzitou od nekoho v lepsim stavu nez je ta moje...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Druhovýroba v Německu se pohybuje kolem 50 Eur, tak kdybys o to měl zájem, šlo by to asi při nějaký tý hromadnější objednávce, domlouvaly se tu už čirý mlhovky... Problém by to neměl být.

http://cgi.ebay.de/SCHEINWERFER-H7-BMW- ... dZViewItem
Ragnar_

#8 Příspěvek od Ragnar_ »

jo tak za tu cenu bych to docela i bral, takze jestli se neco nejak bude hromadne objedavat tak bych do toho sel :wink:
Odpovědět