Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupě vozidla
Ahoj asi už to tady bylo vícekrát, ale přeci jenom se zeptám. Přítelkyně si chce zakoupit Bmw E36 combi a chtěl bych se majitelů e36 zeptat, jak na to je s motory 1.8 i a 1.8 tds. Tyto obsahy jednoduše kvůli pojistce. Zajímá mě jak je to se spolehlivostí, když to bude z němec a bude mít kolem 200 tis naj. jestli tahle motorizace není na kombi malá atd. A kolik tak asi ten benzín papá. Díky za příspěvky.
-
- Klubové ID: 956
Mezi 318 a 320 je celkem skok ve výkonu, hlavně díky 6-ti válu, jediná nevýhoda je ve spotřebě, počítej u 320 tak 12l ve městě a 9 kombi. U 318 to nebude o moc míň. A TDS nevím. Zajímavý je vyšší obsahy, tam spotřeba není o moc vyší, zato lepší pořízení ))). Jinak já mám pojistku 6540 za rok a první 3 měsíce je 600. Je to o známých, takže nejde o to jak vysoká je pojistka, ale jaký máš známý ))))))tom28 píše:Ahoj asi už to tady bylo vícekrát, ale přeci jenom se zeptám. Přítelkyně si chce zakoupit Bmw E36 combi a chtěl bych se majitelů e36 zeptat, jak na to je s motory 1.8 i a 1.8 tds. Tyto obsahy jednoduše kvůli pojistce. Zajímá mě jak je to se spolehlivostí, když to bude z němec a bude mít kolem 200 tis naj. jestli tahle motorizace není na kombi malá atd. A kolik tak asi ten benzín papá. Díky za příspěvky.
Jinak 200 000 je oká, ale v německu, tam to nic neznamená, hodí pětku a jede až domu. Chce to vybrat dědečka, co jezdil jen v neděli do kostela. Já to svý sehnal taky tak a má 180 000 a motoru nic není, maká jak divej. Spolehlivost 6-ti válu je pověstná.
Ale jestli je to pro ženskou kup 316 )))) škoda ničit dobré motory ))) Jaust joke
-
- Klubové ID: 1651