Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Netáhne m...a!
zdravim ta ...no ja mam tiez 316 a taktiez mi to akosi nechce tahat do tych 3000-3500tr/min no myslim si ze to asi vsetky 1.6ky neviem ale obcas mam pocit pri tych vyzsich otackach ze by sa aj chcel ten motor akosi zobrat ale nemoze,nieco take ako posklbavanie motora...tiez prosim o radu dakujem
[/b]

nanko píše:zdravim ta ...no ja mam tiez 316 a taktiez mi to akosi nechce tahat do tych 3000-3500tr/min no myslim si ze to asi vsetky 1.6ky neviem ale obcas mam pocit pri tych vyzsich otackach ze by sa aj chcel ten motor akosi zobrat ale nemoze,nieco take ako posklbavanie motora...tiez prosim o radu dakujem[/b]
Může to být vzduchový filtr, nebo palivový, váha, karbon, svíčky, jde o to, jak to auto znáš a bylo servisovaný.
gatori píše:nanko píše:zdravim ta ...no ja mam tiez 316 a taktiez mi to akosi nechce tahat do tych 3000-3500tr/min no myslim si ze to asi vsetky 1.6ky neviem ale obcas mam pocit pri tych vyzsich otackach ze by sa aj chcel ten motor akosi zobrat ale nemoze,nieco take ako posklbavanie motora...tiez prosim o radu dakujem[/b]
Může to být vzduchový filtr, nebo palivový, váha, karbon, svíčky, jde o to, jak to auto znáš a bylo servisovaný.
Filtry mám nový,na diagnostice mi ukázali akorát lambdu(taky už je nová)a na váhu bz tam taky přišli nebo ne?Auto je z itálie,takže ho moc neznám a serviska je tam vedená jen do roku asi 2000 ale celkově vypadá zahovale,tak ho snad žádnej kikin neměl

-
- Kontaktovat uživatele:
all píše:No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.
já když ho nešetřim tak řadim na 5ti, ale to jen vyjímečně, jinak taky kolem těch 3..
ps: už to máš v cajku? (hadice)
Maikl píše:all píše:No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.
já když ho nešetřim tak řadim na 5ti, ale to jen vyjímečně, jinak taky kolem těch 3..
musíte omezovač hoši,omezovač na každé rychlosti

-
- Kontaktovat uživatele:
bretajun píše:Maikl píše:all píše:No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.
to už pak tolik netáhne..

Maikl píše:bretajun píše:Maikl píše:[quote="all"]No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.

nevěřil jsem tomu ale na pětku omezovač,nejvíc 210km/h
-
- Kontaktovat uživatele:
bretajun píše:Maikl píše:bretajun píše:[quote="Maikl"][quote="all"]No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.

nevěřil jsem tomu ale na pětku omezovač,nejvíc 210km/h[/quote]
ja se bojim že mi něco ulítne, tak jezdim max 185 (tacho)

Maikl píše:bretajun píše:Maikl píše:[quote="bretajun"][quote="Maikl"][quote="all"]No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.

toho se neboj je to BMW,teď ho mám u doktora,teče olej od kliky
- FreeTree
bretajun píše:Maikl píše:bretajun píše:[quote="Maikl"][quote="bretajun"][quote="Maikl"][quote="all"]No možná je to obsahem, ale autu s vetšíma otackama roste síla, no ale také stavem motoru, nekterá 316 chodí jako hodinky a trhá štěrkno a jiná jede sotva 170 a je krutě chcíplá.... když se pokoušim jet trošku sportovněji, tak řadim v 4500 otackach a pak si to motor bere hezky... jinak do 3000 ot.

toho se neboj je to BMW,teď ho mám u doktora,teče olej od kliky[/quote]
Do omezovače