Zdarec, použij funkci Hledat, já vím, už jsem hledal, ale všichni řešili samotné vibrace. Mně to navíc od zadní nápravy hučí (s rostoucí rychlostí rostou vibrace i hučení). Všechno jde poznat tak od 50, 60 KMH. Zpozoroval jsem to pár dní po výměně kol, ale kola vyvážená. Normální 15, origo BMW
Pokoud to začalo až po výměně kol, tak to bude souviset s kolama, pokud jsou dobře vyvážené a utažené tak pak mrkni na gumy, zda nejsou oskákané, nestejnoměrně sjeté, zda maj dobrý tlak.
Může Ti to dělat cokoliv, diferák, ložiska atd. Ale pokud to začalo jak si dal jiná kola, hledal bych nejdříve přičinu tam.A pokud nic neshledal jdu dál.... Ale jako nečekej že nědko od PC ti řekne co to je....Také dej auto na hever a rozjeď to a uvidíš třeba uslyšíš že to jde z diferu nebo můžeš ho mít častečne urvanej z toho držáku prostě začni od začátku a pak postupuj dále.
Amos píše:Zdarec, použij funkci Hledat, já vím, už jsem hledal, ale všichni řešili samotné vibrace. Mně to navíc od zadní nápravy hučí (s rostoucí rychlostí rostou vibrace i hučení). Všechno jde poznat tak od 50, 60 KMH. Zpozoroval jsem to pár dní po výměně kol, ale kola vyvážená. Normální 15, origo BMW
Netušíte?
Me to delaly gumy, od ty doby jsem uz nikdy nekupoval jety, nema to cenu...