Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 vyhřívaný sedačky pls o radu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sinc

#1 Příspěvek od sinc »

Mam dotaz kdyz je E36 bez vyhrivanych sedacek a hodim tam vyhrivany daji se zapojit aby fungovali? Ty vypinace mam.. Dik za radu
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fikop »

sinc píše:Mam dotaz kdyz je E36 bez vyhrivanych sedacek a hodim tam vyhrivany daji se zapojit aby fungovali? Ty vypinace mam.. Dik za radu
To víš že dají :wink: Chce to mít: vypínače(ty máš), kabeláž od sedaček k vypínačum, vyhřívané sedáky a nervy. Kabeláž je duležitá kvuli konektorum ale v nejhorším jde všechno zbastlit :oops: Já jsem si dodělával i dečky do sedaček. nemám čas se teď rozepisovat. Tak sem nahoď další dotaz :wink: :)
sinc

#3 Příspěvek od sinc »

Fikop píše:
sinc píše:Mam dotaz kdyz je E36 bez vyhrivanych sedacek a hodim tam vyhrivany daji se zapojit aby fungovali? Ty vypinace mam.. Dik za radu
To víš že dají :wink: Chce to mít: vypínače(ty máš), kabeláž od sedaček k vypínačum, vyhřívané sedáky a nervy. Kabeláž je duležitá kvuli konektorum ale v nejhorším jde všechno zbastlit :oops: Já jsem si dodělával i dečky do sedaček. nemám čas se teď rozepisovat. Tak sem nahoď další dotaz :wink: :)
¨

dik to je dobry ptz ja mam 318is a rozsekal jsem to(mam to tady na foru v bazaru se muzes kouknout) a ted me privezou z D novy IS a to nema vyhrejvany sedacky takze vlastne mam uplne vsechno jen to predelat.Takze velkej problem to neni jo?
Petr_1

#4 Příspěvek od Petr_1 »

Nejkrásnější je vytáhnout původní elektriku ze svazku, vede to samo do pojistkové křínky a další dráty pod kastlík spolujezdce. Je k tomu drátů až mi přecházel zrak, ale všechno jde, jen to chce trpělivost.
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fikop »

V nové káře určitě nebudeš mít přípravu pro sedačky. tzn.že ve zběrnicové svorkovnici nebudeš mít dotažené přívody které vedou od relátek v motorovém prostoru...já to vyřešil tak že to napájím ze zapalovače, přívody jsou dostatečně dimenzované a je to spínané klíčkem...po vytažení klíču se to vypne.....
Tomule

#6 Příspěvek od Tomule »

Fikop píše:V nové káře určitě nebudeš mít přípravu pro sedačky. tzn.že ve zběrnicové svorkovnici nebudeš mít dotažené přívody které vedou od relátek v motorovém prostoru...já to vyřešil tak že to napájím ze zapalovače, přívody jsou dostatečně dimenzované a je to spínané klíčkem...po vytažení klíču se to vypne.....
Zdravím, nechci se v tom nějak rejpat, ale zapalovač je napájen stále, ne? Nebo je chyba u mě?... :roll:
Odpovědět