Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

cuká Z3

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
smoukr

#1 Příspěvek od smoukr »

Chlapi poradtě.mám Z3 a začlo mi cukat auto a při prvním cuknuti po rozjetí se ještě rozsvíti ASC.ted mi i do konce vypne občas palubka a hned naskočí jako když startuju.už jsem zoufalej.
Maca
Klubové ID: 57

#2 Příspěvek od Maca »

Závady tohodle typu se těžko určujou. Leda že by se někomu stalo to samý, ale to by byla asi moc velká náhoda :( Překvapivě tedy jediná rada asi zní: diagnostika.
Kvidas
Klubové ID: 1352

#3 Příspěvek od Kvidas »

Maca píše:Závady tohodle typu se těžko určujou. Leda že by se někomu stalo to samý, ale to by byla asi moc velká náhoda :( Překvapivě tedy jediná rada asi zní: diagnostika.
tak sme byly vcera .. žadnou zavadu nebo chybu to neukazalo
mirof1

#4 Příspěvek od mirof1 »

smoukr píše:Chlapi poradtě.mám Z3 a začlo mi cukat auto a při prvním cuknuti po rozjetí se ještě rozsvíti ASC.ted mi i do konce vypne občas palubka a hned naskočí jako když startuju.už jsem zoufalej.
mozno to je kravina, ale podobne sa chova auto vo chvili, ked ide do hajzlu snimac ABS... tiez sa mi stava, ze auto dostane nespravny impulz od senzora, procesor registruje neexistujuci preklz a pribrzdi koleso... skusal si, ci sa auto chova rovnako s vypnutym protipreklzom?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

podivej se, jestli mas ukostrenej motor (pravy nosnik-silentblok-drzak motoru), je tam takova pletená páska z medi/alu nebo ceho, muze byt preklesana nebo spatne prisroubovana... a pak kostry pod palubkou (na A sloupkach)
“Ability is what you're capable of doing.”
smoukr

#6 Příspěvek od smoukr »

tak už snad je to ok.prostříkali jsme kontakty v palubce a vypadá to,že je to dobré.díky za příspěvky
Odpovědět