potřebuji zjistit na čem a kde je přichycená diagnostická zásuvka, jen tak volně mi tam visí na drátech a nemám jí kam přichytit je hned u baterky a v ETK jsem nenašel nic na čem je přidělaná...potřebuji aby se někdo mrknul, případně mi udělal fotku, hledám na netu nějakou fotos kde to bude vidět , ale málokdo si asi fotí baterku... a speciálně kvůli tomu jet do zastoupení bmw se mi nechce...tak prosím jestli by se někdo namáhal, byl bych moc vděčný....
petrh píše:Jardo pokud ti tam ta zásuvka zavazí tak ji odtrhni a už ti nebude viset
no na to jsem taky myslel, ale pak by se tam mohli zabít děti ...znáš to...když prase nečumí ze zdi čumí na tebe smrt.....ehm dráty.... ...spíš koukám jak jsou všichni ochotný
FreeTree píše:no nevím jestli to bude z fotek vidět...... je tam místa na pitchu.. poslal jsem fotky na jar.... centrum.cz
už jsem koukal....myslel jsem že tam mám firemní mail....moc díky...drží to na tom držáku kostry....já ho mám trošku jinde, ale mrknu na to jak to tam přesně je... moc dík...