cau,
otázka už byla napsána: máte to někdo na autě nebo jste to viděli?
zrcátka z Me36 jsou fajne ,ale dává si je tam kdejaký tuzer tak mě napadli zrcátka z M e46 ty se mi líběj snad ještě víc,tak se pochlubte kdo co máte
Taky bych je rád sehnal a vyměnil za stávající... taky tam nechci rvát starý M3 zrcátka z E36, má je tam každej a na E46 se mi stejně nelíbí... tam prostě patří M3 E46 zrcátka!
venca píše:Taky bych je rád sehnal a vyměnil za stávající... taky tam nechci rvát starý M3 zrcátka z E36, má je tam každej a na E46 se mi stejně nelíbí... tam prostě patří M3 E46 zrcátka!
taky sem spíš z e46M myslíte že když seženu origo že by mohli pasovat samozřejmě s ohledem na typ karoserie coupe coupe,sedan sedan atd...
tak zrcátka z M5 maj např tady http://ituning.cz/?v=detail&id=4024 podle mě by to na e36 nemuselo byt zlí ,m3kový ma už kde kdo neže by se mi nelíbily,z ty M5 to bude snad taky good uvidíme
Ja je mam na E34, na ni vypadaj nadherne (teda me se libi), ale ve skutecnosti sou dost velky, kamarad co ma e36 rika ze by to tam asi kvuli ty velikosti nedal.
Bohhy píše:Ja je mam na E34, na ni vypadaj nadherne (teda me se libi), ale ve skutecnosti sou dost velky, kamarad co ma e36 rika ze by to tam asi kvuli ty velikosti nedal.
Uvidim no ale liběj se mi víc než m3,mužeš sem hodit foto jak vipadaj na e34?dik