nechci zakládat nové téma tak jsem to tu přemazal, na ten první dotaz už odpovědi mám....takže to trochem nebude navazovat...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E-46 nulovač km nefachá ani druhý čůro
-
yard
- Klubové ID: 588
no já právě nevím ale jak, zkoušel jsem ten způsob jak tu někdo popisoval ..ale nefachá to...a ani kámošovi na technický, který to umí se to nepodařilo...tak nevím co jsme dělali špatně...Toydolls píše:- Vin de respektive poslednich asi 5cisel (se divim,ze sis to jen pro jistotu nezkouk pred koupi)
- Bagy sou jak pise "xxvasek"
Sem nacvakáš posledních 7 čísel tvého VINU http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgiyard píše:no já právě nevím ale jak, zkoušel jsem ten způsob jak tu někdo popisoval ..ale nefachá to...a ani kámošovi na technický, který to umí se to nepodařilo...tak nevím co jsme dělali špatně...Toydolls píše:- Vin de respektive poslednich asi 5cisel (se divim,ze sis to jen pro jistotu nezkouk pred koupi)
A nebo dáš ty čísla P-J dekoderu a budeš to mít komplet
-
yard
Slid píše:Sem nacvakáš posledních 7 čísel tvého VINU http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgiyard píše:no já právě nevím ale jak, zkoušel jsem ten způsob jak tu někdo popisoval ..ale nefachá to...a ani kámošovi na technický, který to umí se to nepodařilo...tak nevím co jsme dělali špatně...Toydolls píše:- Vin de respektive poslednich asi 5cisel (se divim,ze sis to jen pro jistotu nezkouk pred koupi)
A nebo dáš ty čísla P-J dekoderu a budeš to mít komplet
VIN dekodér znám tam mi to ukáže to správné auto...
To je cece divny. No co s tim muzes delat? Muzes to zkusit rozebrat (myslim jen vyndat) cely budiky zda je vse OK pripojeno, pripadne jeste dale rozebirat (i kdyz tam uz to nejde moc pekne) a bud zjistis, ze s tim nic nevymyslis (coz si myslim) a skoncis na Diagnostice nebo zjistis,ze se tam nekdo stoural (cemuz neverim)
-
yard
zkusím to vytáhnout a omrknu to....Toydolls píše:To je cece divny. No co s tim muzes delat? Muzes to zkusit rozebrat (myslim jen vyndat) cely budiky zda je vse OK pripojeno, pripadne jeste dale rozebirat (i kdyz tam uz to nejde moc pekne) a bud zjistis, ze s tim nic nevymyslis (coz si myslim) a skoncis na Diagnostice nebo zjistis,ze se tam nekdo stoural (cemuz neverim)